Една сложна енергия протича в момента. Темата за партньорството излиза на преден план като голям копнеж и нужда при всеки един човек. При някои това е личното партньорство, при други това е професионалното.

Ако се огледате около себе си, ако се заслушате в това, което се казва, ще си дадете сметка, че това са само изисквания, очаквания, нужди, които се изразяват едностранно. Всеки иска идеална връзка, всеки се оплаква от настоящата, има претенции, има изисквания, но няма поглед обърнат навътре. Именно това пречи и на партньорството да се случи по един добър начин.

Разстоянието между новолунието във Везни и пълнолунието в Овен, което ще се случи точно в края на седмицата ще ни даде ясна представа какво се случва в самите нас и какво ни пречи да намерим това партньорство, от което се нуждаем. Проблема и грешката НИКОГА не са в отсрещната страна – тя просто отразява това, което носим като тежест и проблем в себе си.

Наблюдавайте другите, усещайте ги и осъзнайте за какво ги обвинявате и за какво особено много ги мразите и презирате. Това е точно вашето качество, което ви пречи да се  свържете с тях.

И Венера и Марс са в най-слабите си позиции в момента. Марс е във Везни, а Венера в Скорпион. Всяка една слаба позиция носи в себе си особена доза карма/урок – нещо, което е в нас, но не можем да видим и обвиняваме другите.

Сега ще откриваме това нещо в другите, в поведението им, в емоционалното изразяване, в начина им на действие и ще осъзнаем, че те отразяват нас.

Ако разберем тази очевидна скрита истина, ще можем да се променим и да станем отлични партньори.

Ако не го осъзнаем ще си останем чудесните съвършени партньори, които никой не разбира.

Преплитането на проблемите свързани с партньорство и ролята на аз ще кулминира с пълнолунието в Овен, което ще се случи през уикенда. Бъдете особено внимателни тогава по отношение на партньорство и се опитайте да не бъдете крайни!

Вече знаете как да тълкувате знаците на съдбата и това, което се случва в живота ви. Правете го разумно.