Какво начало на седмицата! Още в първите часове на първия ден от новата седмица стартира една мощна енергия на промяна, свързана с Новолунието в знака на Скорпиона.

Именно то дава един мощен тласък за промяна в живота ни, а Уран ще ни помогне в колебанието и страховете и ще реализира процесите толкова бързо, че няма да можем да си дадем сметка какво се случва, просто ще виждаме как промяната протича пред очите ни.

Със знака на Скорпиона започва обръщането на погледна навътре. Започва време, в което ще можем да изчистим себе си, блокажите, страховете си и да олекотим живота си. Разбира се, тези които се уплашат и не реагират, ще се претоварят. Скорпионската енергия е прекалено опасна, когато е неподвижна. Тя винаги трябва да намира форма, под която да излиза навън от нас и да се реализира.

Ако сте от хората, които обичат промените, то това е вашата седмица. Ще бъде интересно във всеки един план от живота ви.

Ето и какво трябва да знаем за това Новолуние: 

1.Чудесен момент е да се обърнем към себе си и да проследим какво се случва в нашата душа. Възможно е да се ориентираме към някакво духовно учение или медитативна практика. Колкото болка и тъмнина изчистим в момента, толкова по-щастливи ще бъдем.

2.Подходящ момент за зачатие. Сексът може да е отдушник на напрежението, което сме събрали в себе си.

3.Моментът е добър за осмисляне на ново бизнес начинание. С реализацията изчакайте до края на годината, докато минат всички ретроградни планети.

4.Добре е да се ориентираме към това да решим проблема със заемите и кредитите. Те много могат да тежат в момента.

5.Това новолуние може да е свързано с болезнена раздяла, която за нас да е равна на смърт. Това събитие иска да ни покаже, че в нас има голяма промяна, за която не сме си дали още сметка.

Желая ви много мъдрост!