Здравей, Хули! Разбрахме, че имаш нов метод на работа, който се нарича „енергийно лечение“. Би ли дал повече информация?

Точно така. Ще се радвам да разкажа как стигнах до него. В началото беше само астрологията, която упражнявах по класическия начин – анализи на личността и прогнози. След време си дадох сметка, че някои от описанията не отговаряха на хората, независимо, че картите им бяха точни. След това видях как редица прогнози не се изпълняват.

В първия случай осъзнах, че родовата енергия и товара, който носим от предците си, са много по-големи от нас и за много хора е трудно да бъдат себе си, да усетят себе си. За жалост има хора, които живеят така цял живот – никога не разбират какво означава да си себе си, а оттам и не познават щастието. Те просто следват чужди програми и се опитват да намерят щастието в тях.

Във втория случай видях как хората отказват да изпълняват собствената си воля и затова прогнозата не им се случва. Те искат някой да им каже, те да следват, друг да направи избор за тях.

Затова ли има хора, които казват, че астрологията не им познава?

Точно така. Астрологията винаги е точна, но не ви познава. Човек, който очаква да му познаят, всъщност иска някой да направи избора за него. Много астролози правят този избор да клиентите си и ако те го последват, тогава астролога им е познал, ако не го последват, не им е. Всъщност има панически страх да се вземе решение и да се упражни собствената воля, а оттам има и много блокирана енергия, много страхове и една трайна липса на щастие в живота на човека.

Да се върнем към енергийното лечение. Моля те, продължи!

В класическия астрологичен метод на тълкуване има елемент на фатализъм. Отиваш при астролог и той ти казва редица неща по картата ти. Позитивните те радват, без да си даваш сметка дали точно се отнасят до теб. Не съм виждал човек, на когото да кажеш, че има лидерски умения и той да не се радва. Ако ги няма сега, то просто не ги е развил още. Негативните неща плашат и отблъскват всички и те не искат да се свързват с тях.

Всъщност вашата рождена карта е плана, който вие сте направили за настоящия си живот. Астрологът просто ви го припомня. От вас зависи да си спомните защо сте избрали всичко това, какво развива това във вас и какво ви дава.

Всичко това е превърнало масовата астрология в цирк, който има за цел да дава мистика и забавления в скучния живот на хората.

За себе си разбрах, че това не е моят път.

Така ли? Какво разбра? Какъв е твоя път?

Разбрах, че в живота има логика и последователност. В астрологията също. Те не се търсят, защото истинският анализ и истинската прогноза не винаги се харесват, те плашат. Хората вярват в астрологията, само ако нелепо им предсказва позитивни неща, но не вярват в нея, когато са негативни.

За себе си разбрах, че искам да разбера защо човек има тази карта, откъде идва, защо не се свързва с нея, защо не е в живота си?

Отговорът дойде сам. Той се крие в родовата система и енергията, която достига до човек от неговите предци. Понякога тази родова енергия е по-силна от индивидуалната и човек не може да се свърже със себе си – нищо в картата му не отговаря, може би само позицията на Сатурн.

Защо точно Сатурн?

Защото Сатурн отговаря за социалния договор, за връзката с обществото и рода, за тази енергийна договореност, с която душата идва в този живот.

Какво може да се направи, когато родовата енергия е така силна? Има ли решение?

Разбира се, че има, но и то предполага да упражним собствената си воля. Означава да решим да разберем откъде идваме, какво носим от родителите си, от бабите и от дядовците, какви качества, но и какви проблеми и след като сме наясно със себе си, да интегрираме тази информация в себе си.

Това, което много пречи на хората е, че не знаят истината за себе си. Те следват колективната истина – това, което обществото им казва. Често тя звучи така : „Ти си аптекарка, здрава, права, имаш мъж и деца, защо си депресирана? Толкова ли си егоистична и неблагодарна?“ В личната истина на тази жена може би нито аптеката, нито децата, нито мъжа са щастие, но тя няма връзка със себе си и не знае какво е щастие за нея. Тя следва това, което обществото й казва за щастие.

Когато знаем какво носим от предците си, знаем какъв ресурс имаме, но и какви уроци носим от тях. Ако знаем точно какъв ни е урока, какво е предизвикателството, ще можем да намерим и най-добрата помощ, подкрепа и сътрудничество да се справим с него.

В какво точно се състои енергийното лечение?

В осъзнаване на истината за себе си. В процеса използвам астрологията за основа, преминавам през интервю за родовата енергия и накрая стигаме до енергийните медитации, които носят осъзнаването или лечебния ефект. Те представляват игрови разговор с подсъзнанието.

Какви са обикновено пречките пред енергийното лечение?

Пречката е само една и това са страховете на хората. В човешката природа има един проблем, който може и да бъде качество, зависи как се разглежда и това е навикът. Човек трудно променя навика си. Дори и да е тежка ситуация, която буквално го убива, той остава с нея, защото се чувства сам, защото се страхува да промени познатото, защото мисли, че няма подкрепа.

Подкрепа винаги има, но тя не се раздава, а човек моли за нея. Молбата за подкрепа и помощ е като енергийно разрешение да се помогне на този човек. Ако го няма, то всички знаем историята за не пожеланото добро.

За кого е подходящ този метод?

Подходящ е за хора, които усещат, че искат да се променят, мотивирани са и искат да се свържат със себе си и със собствената си истина. Това са хора, които не се плащат от страховете си, мотивирани са да ги преодолеят и не се страхуват да се обърнат назад към рода си и да разберат по-добре кои са самите те, откъде идват и какво носят.

Подходящите хора усещат, че трябва да се срещнат с мен и имат много конкретни, точни и ясни изисквания и очаквания.

Кои са неподходящи за този метод?

Голяма част от хората не припознават този метод за техен. И това е нормално. Аз не работя с всички. Те искат класическо астрологично предсказване т.е. „ти ми казваш- аз слушам избирателно и ти давам оценка дали ми харесва или не“. Това поведение прави голяма част от астролозите факири, които лавират и се нагаждат според очакванията на човека, но така угаждайки, се отдалечават от истината. Астрологията не е позитивно програмиране и не бива да се използва за такава, защото се губи истинността.  

Този метод  неподходящ и за тези, които очакват, че аз ще им реша проблемите. Имаше една гениална мисъл, с която се идентифицирам. Правилното лечение е това, което помага на човек сам да се излекува. Всъщност това е и моята работа.

Бих дал съвет на хората – никога не сравнявайте консултациите си. Това, че за някого моята консултация е било несравнимо грандиозно преживяване с много осъзнаване, не означава, че и за вас ще е така. За вас може да е разтърсващ кошмар, особено ако никога не сте се замисляли над живота си и не мислите, че носите връзка с предците си.

Поради тази причина не бързайте, докато попълвате въпросника, на чиято база преценявам дали да предположа консултация или не. Също така запознайте се подробно с характера на работата ми. Моят метод е това, което предлагам и той не винаги е това, което очаквате.

На финал, би ли споделил какво е твоето послание за хората?

Моето послание е, че щастието е едно индивидуално преживяване, което се базира на собствената истина. Човек живее в собствената си истина, когато има връзка със себе си. Осмелете се да сте себе си!