Може би усещате и преминавате през вирусите, които ни заобикалят в момента. Това е нормално и всички ги усещаме в тези части на тялото, които са тема за лекуване в момента.

При едни хора се усещат в пета чакра или гърлото, може да усещате силна болка или просто да имате чувство, че някой ви стиска и ви е хванал за гърлото. Помислете, какво задържате? Какво не изказвате? Какво не изразявате?  Дайте си мислено позволение да се започнете да изразявате себе си. Кажете си : Позволявам си да казвам това което мисля и чувствам.

И го кажете, изразете го, изразете себе си,  само така ще получите облекчение.

При други болката е в синусите, главата и шеста чакра. Тук темата е интуицията. Помислете доверявате ли се на вашата интуиция или разумът е ваш господар? Опитайте с малки стъпки да се доверите на дълбоката мъдрост , която носите и ще получите облекчение. Може да затворите учи да насочите вниманието си в областта на шеста чакра и да си кажете : Доверявам се на моята интуиция и си позволявам да се свържа с нея.

За други болката е в областта на сърцето, може да имате усещане за тежест, тогава обърнете внимание на това свързвате ли се през сърцето? Това което правите минава ли през сърцето ви? Изпитвате ли любов към себе си и другите? А може би вашата сетивност ви позволява да усетите безлюбовното време в което живеем и това ви причинява страдание? Може би прихващате от колективната енергия и страдате за другите?

Погрижете се за сърцето си, сложете ръката си на него и си кажете наум “ Позволявам си да се свързвам през сърцето. Позволявам си да обичам себе  си и другите.“ Усетете облекчение. Усетете как сърцето ви постепенно се изпълва с любов и болката отстъпва.

Поменете, че тези болки са не толкова физически, колкото енергийни, те са тук за да ви покажат къде са вашите блокажи в енергиен план и да ви помогнат да се излекувате.

За да се случи всичко това се погрижете и физически за себе си. Останете си в къщи, почивайте, стойте на топло, пийте чай, правете неща които са ви приятни.  И ако всичко това не отшуми отидете на лекар.