Утре, 12 Декември, точно в 7.13 настъпва пълнолунието в знака на Близнаците.

Много от вас вече усещат енергията на това Пълнолуние. Тя е много ментална, в главата ви може да бушуват хиляди идеи, които искате да реализирате сега и веднага и това да ви създава изключително напрежение.  Част от тези идеи са свързани с миналото и като ,чели сега ви заливат отново, а други са свързани с бъдещето. Възможно е да се появят неизживени страхове от миналото, и такива свързани с бъдещето.

Вашето съзнание се намира на един кръстопът между минало и бъдеще и се колебае как да продължи.

Всички знаете ,че за да продължите напред трябва да се освободите от всичко ненужно, от илюзиите и страховете си. Как става това? Като осветите миналото и го видите и усетите кое от него ви помага и кое ви пречи. Задръжте ресурса и пуснете ненужното.

Как да си помогнете в този процес? Намерете време тази вечер да останете сами и да се насладите на следната медитативна практика, която ви споделям.

Може да пуснете приятна , музика, да запалите свещ или ароматна лампа.

Настанете се удобно . Отпуснете постепенно всяка част  тялото си, след това отпуснете съзнанието си, успокойте го. Успокойте дишането си.

И след това започнете да визуализирате идеите си една по една. Визуализирайте идеите свързани с миналото.

Опитайте се да усетите в тялото си как то реагира на всяка една идея. Усещате ли вълнение? Усещате ли страх? Усещате ли болка? Какво усещате?

А сега визуализирайте и идеите си които свързвате с бъдещето.

Опитайте се да усетите в тялото си как то реагира на всяка една идея. Усещате ли вълнение? Усещате ли страх? Усещате ли болка? Какво усещате?

Само така ще може да усетите с какво да разделите и какво да реализирате през следващия месец.  След тази медитация ще почувствате облекчение, съзнанието ви ще се успокои и ще бъдете заредени за новият ден.

Пожелавам ви успех.