Днес, 24 Януари, Петък,  в 23.43 ни очаква Новолуние на 4 градуса в знака на Водолея. Всички ние усетихме големите енергийни промени на периода. При всеки от нас тези промени са в различна сфера. Усетихме и много нови осъзнавания и сякаш много нова информация достигна до нас от дълбините на нашето подсъзнание.

Тези от вас които се противопоставят на процесите или са свикнали да преминават през живота ви с състояние на буден сън, няма да имат разтърсващи събития, но е възможно да усетят голямо нервно напрежение, което няма да могат да си обяснят.  Възможен е елемент на недоволство, но той ще бъде обърнат към другите и те ще бъдат обвинени.

Тези, които се доверят на процесите, ще могат да се отърсят от страховете си и от старите рамки, които ги блокират и да се почувстват невероятно свободни и окрилени.

Ето ги и най-важните моменти, които трябва да знаем за новолунието:

Идеален е моментът да започнем нещо напълно ново, с което не сме се занимавали до момента.

Точно сега трябва да демонстрираме личните си таланти и това, което ни отличава от другите. Това ще бъде много високо оценено.

Подходящ момент да изхвърлим от дома си всичко, което не ни дава въздух, особено ако живеем в претрупан с предмети дом.

Чудесен момент да изхвърлим от душата си всеки, който ни отнема жизненото пространство и ни диша въздуха по един негативен начин, особено ако дълго сме търпели неговото неприятно присъствие.

Дошъл е моментът, в който да изненадате себе си, направете го по най-забележителния начин.

Желая ви много смелост и много нови и незабравими преживявания!