Хули терапия

Много години минаха, откакто започнах да се занимавам с езотерика. Имаше известно лутане преди отново да се намерим с астрологията, в този живот, и да си я припомня.

След като си я припомних, усетих, че в астрологичното тълкуване може да има много дълбочина и да се крият много големи отговори, а не просто да се използва за положително или заклеймяващо прогнозиране на събития, за които хората изобщо не са готови.

С други думи в астрологията има много повече дълбочина и смисъл от шутовската и предсказателна роля, която й е дадена.

С времето осъзнах, че цялата родова система се вижда в рождената карта. Може да се получи подробна информация как е протекла мъжката енергия в родовата система, женската, какво се е случило в любовен и интимен план, има ли рани по родовата системи и какви.

Ние всички сме свързани с родовата си система и носим част от нея, част от всеки един представител на рода ни.

В някакви аспекти в нас се отразява целия ни род както с позитивните си качества, така и с трудностите, през които е преминал всеки негов член.

Осъзнах, че всеки човек се ражда в родовата си система от любов и с желание да помогне на другите членове. Всеки един нов член на рода и семейството носи ново, уникално познание, с което може да е полезен. Да, често това познание се забравя и човек губи себе си, след като премине през възпитанието на родителите си и на обществото, но това познание винаги е там, то може да е забравено, защото погледът да е в друга посока, но то е там  и чака да бъде осветено т.е. да му се обърне внимание.

И така към класическото астрологично тълкуване аз добавих и анализа на родовата енергия. Този анализ дава много точна информация каква енергия е достигнала до вас, какви качества, но и какви трудности. Познавайки родовата си система, човек разбира и по-добре истината за себе си.

С анализа на родовата система се включи и стъпката „осветяване на проблема“ т.е. осъзнаване и разбиране на това от къде идва този проблем, какви е историята му, как се е стигнало до нея и след като това е ясно, човек може много по-лесно да се справи с него.

Така стигнахме и до третата стъпка в работата ми. Тя е свързана с енергийните медитации. Аз вярвам, че подсъзнанието винаги знае всичко и постоянно носи цялата информация за нашия настоящ живот, минали опитности и бъдещи събития. Подсъзнанието ни винаги е свързано с колективното земно и много добре знае кои сме, какви сме и защо ни се случва това, което ни се случва.

Енергийните медитации са разговор с подсъзнанието, в който аз съм просто фасилитатор или помощник, но информацията я давате на себе си. Тази информация е от вас за вас, аз просто ви помагам да стигнете до нея.

В тази стъпка човек много ясно и точно осъзнава каква е ролята му в родовата система, каква е мисията му, защо е избрал да се роди в това семейството, какво му дава този факт.

Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации.

Тези стъпки водят и до същината на работата ми – енергийното лечение. То се случва след като човек се е запознал с потенциала на рождената си карта, след като е осъзнал каква част заема от родовата си система и след като си е позволил да потърси причината за случването в подсъзнанието си.

Тогава се стига и до енергийното лечение. При всеки човек то протича по напълно различен начин. Случва се по начина, по който самият човек има нужда. Лечението се случа чрез осъзнаване на проблема, разбиране на проблема, приемане на проблема, примирение с проблема и интеграция на проблема.

Едно лечение не може да се случи успешно, ако не осъзнаваме проблема, ако се борим срещу него и не го приемаме. Това се дължи на простия факт, че всичко, което ни се случва в живота, е отражение на нашия собствен свят и когато разберем и излекуваме раната в себе си, то проблемът сам изчезва. Тогава ние сами сътворяваме енергийното лечение.

На срещите, които провеждам вие идвате да говори с мен за проблемите, които имате, а не да слушате какво ви казвам аз. Затова методът ми е по-близо до психотерапията, отколкото до класическата астрологична консултация.

Същността на метода:

 Сами разбирате, че това е терапия, а не еднократна среща. Дори бих подчертал, че еднократна среща е напълно излишна и ненужна както за вас, така и за мен.

Този метод изисква посвещение и изисква да сте подходящи за него, което често се превежда като да сте готови за него и да имате искрено желание да минете през него. Разбира се, тъй като аз водя този метод, би било добре нашите енергии да се съчетават по един хармоничен начин, тъй като аз съм неделима и важна част от енергийния процес. Поради тази причина самият аз не мога да предложа този метод на всеки.

Самият метод е несравнимо полезен за правилните хора и дава такива резултати, които не могат да бъдат постигнати чрез други методи. Резултатите са феноменални.

За неправилните хора е нещо между напълно загубено време и ненужна информация до пълно отвращение, ярост, обида и усещане за загубено време и ненужно пропилени пари.

Аз правя много сериозна селекция преди една консултация, която включва въпросник, с цел да усетя кои са правилните хора за метода, но винаги има единици, които минават между капките.

Затова, ако не сте сигурни дали това е вашият метод, то помислете докато не станете сигурни, а ако все пак решите да го изпробвате, то не се сърдете, ако не е подходящият за вас. Вземете това решение, което усещате, че е правилно.

За кого е подходящ този метод?

Този метод е подходящ за всеки човек, който не се страхува да се изправи пред истината за себе си, да се обърне към себе си и с моя помощ сам да я открие.

Аз силно вярвам, че независимо колко положителни и колко отрицателни неща четете за моята работа и моя метод, правилните хора ще получат пълното и непоклатимо усещане, че трябва да се видят с мен и искат да минат през този метод. Затова доверете се на усещанията си.

Ако усетите моят метод като част от вас и той ви притегли, това е истината. Ако не го усетите, би било излишно и да пробвате.

За кого не е подходящ този метод?

 • за тези, които искат хороскоп
 • за тези, които искат да им гледам по картата
 • за тези, които искат да им гадая и прогнозирам
 • за тези, които са пратени от една приятелка
 • за тези, които искат да чуят нещо
 • за тези, които имат нужда от чиста психо терапия
 • за тези, които имат нужда от класическа астрологична консултация
 • за тези, които не знаят какво искат, но много силно искат нещо
 • за тези, които искат да пробват какво точно ще им кажа
 • за тези, които са дошли от любопитство
 • за тези, които очакват да им реша проблема на една консултация
 • за тези, които искат да взема решение вместо тях, но всъщност твърдят, че искат съвет
 • за хора с диагностицирани или не диагностицирани и все пак протичащи психологични разстройства
 • за тези, които нямат представа какво четат в момента
 • за тези, които намират терапията за неприемлива методологично или финансово.

Ако се разпознавате дори само в една от точките, то моят метод на работа не е за вас. Няма смисъл да опитвате. Еднократна консултация е напълно излишна както за вас, така и за мен.

Ако все пак искате да опитате, на всяка цена, защото сте упорити и или така сте си решили, то не се разочаровайте, ако информацията, която получите от мен е напълно излишна, ненужна, глупава и не за вас.