Скъпи приятели,

В последните дни си мислех за някои неща, които искам да споделя. Моето усещане е, че голямата паника на последните седмици се породи от две неща. Едното е неспособността на човек да усети себе си, да се свърже със себе си и със собствената си истина и другото е, породено от първото, че човек лесно влиза в колективните полета на страха. Попадне ли в тази омагьосана гора, няма излизане.

Колективните страхове се превръщат в лични и отдалечават човек толкова много от него, че той губи връзка със собствената си реалност. Забравя за свободната си воля и за това, че винаги има опция, винаги има решение, винаги има изход. Но нито решението, нито опцията, нито изходът са едни и същи за всички, те са строго индивидуални.

Изминалите седмици ми помогнаха да мина през един много интензивен лечебен процес, който вече съм готов да споделя с другите и вече го правя. Изолацията, в която сме попаднали, не е да се изключим от себе си и да пропаднем в тъмнината на собствените ни мисли, а точно обратното – да се свържем отново със себе си, да намерим центъра си, да изградим хармония със себе си.

Постигнем ли всичко това ние ставаме едни безпристрастни наблюдатели в живота ни и сами избираме в кой сценарий да се включим и кой не. 

Разбира се, че това не е лесно, нито става бързо, но е прекрасно и окриляващо, когато започнем. Колкото по-близо се намираме до собствената ни истина, толкова по-щастливи сме.

Ние сами създаваме реалността си на базата на изборите, които правим, независимо че ни изглежда, че нямаме избори и всичко е предначертано. Затова и не говоря в колективни срокове за справяне със ситуацията. Това е индивидуален процес. За някои той ще трае седмици, други няма да могат да се възстановят от него с години. Всичко това зависи от едно основно нещо – до каква степен сме свързани със себе си, до каква степен можем да си окажем на себе си нужната подкрепа, до каква степен можем да помолим за помощ и колко можем да дадем.

Периодът,през който преминаваме е отличен да се обърнем към себе си и да си позволим да се излекуваме не само физически, но и емоционално, духовно, да минем през енергийното лечение на тези теми, които са ни притеснявали много време и не сме имали време за тях. Ето, сега имаме!

Ние не можем да променим целия свят и да го подредим по наше желание. Ние можем да подредим собствения ни микро свят, да го изпълним с хармония и щастие и тогава да ги споделим с другите, едва след като сме изпълнили себе си с тях, успокоили сме се и сме се центрирали.

Задавате ми въпроси за моята работа. Тя не е спирала, просто се е променила. Личните консултации се случват по скайп, а събитията скоро ще бъдат възобновени – те ще са още по-наситени, а новата им форма позволява да са и много по-продължителни.

На края искам да ви кажа следното – не забравяйте – вие сами създавате вашата реалност. Това, което се случва става на базата на избора, който правите, а той се базира на личната ви свободна воля!

Желая ви много светлина!

Хули