Преходът към себе си

Година, в която живеем е много особена. Това е година на промяна, на една дълбока личностна трансформация. За да се случи тя на личностно ниво, имаме нужда от нещо разтърсващо. Ако не минем през момент, който да ни накара да преосмислим целия ни живот, можем завинаги да си останем в стария и вече износен модел.

За средностатистическия човек хубавия живот, това, към което се стреми е „спокоен“ живот. От моята работа съм разбрал, че никой не знае какво е спокойствие, защото неговият смисъл е бил променен със статичност. Хората хем искат да имат вълнуващ живот, хем искат да живеят в познатата си рутина, която е статична и не води на никъде.

В този ред на мисли, за съвременния човек, спокоен живот е равно на мъртъв живот, защото животът постоянно се променя, а когато стане статичен, то линията на сърцето става права и се умира, първо енергийно, а след време, дори след много години и физически.

Защо хората искат да живеят този статичен живот? Защото те не живеят често живота си, а живеят нещо, което да оправдава очакванията на другите за тях.

Защо се случва това? Защото повечето хора нямат връзка със себе си и реално не знаят какво искат.

Всички тези осъзнавания ме наведоха на мисълта, че за да се започне един духовен процес, който да води към лично щастие, то човек трябва да се свърже с истината за себе си и да си позволи да бъде себе си.

Колко лесно звучи на думи! Как само всички искат да го направят сега и веднага! Истината е точно обратната. Да бъдещ себе си е най-големият страх на хората. Дори тези, които твърдят, че нямат проблем с тази тема, те особено много не я познават. Това е като с говоренето на езици – ако знаеш един език като майчин, винаги осъзнаваш колко много имаш да учиш и казваш, че го говориш добре, но ако го знаеш на пазарно ниво и се оправяш с 200 думи, често смяташ, че го говориш „перфектно“.

Хората, които са много себе си, усещат, че никак не са, защото осъзнават и усещат колко необятно е това понятие. Тези, които твърдят, че са напълно себе си, често живеят живота на майка си, на баща си, на баба си и дори не го съзнават. И да, те не са нещастни, но не са и щастливи. Те са нулирани. Много хора избират да са нулирани за цял живот – така те се отказват от болката на чуждия живот, който живеят, но и се отказват напълно от щастието.

Аз вярвам, че всеки човек е роден, за да бъде щастлив, но възпитанието, което получава го отдалечава много от себе си. Затова и реших да посветя тази година на лечение на връзката със себе си и вече имаме първите отлични резултати.

Току-що приключи едно много вълнуващо пътешествие към себе си. Това беше едно енергийно лечение, което се случи по една нова форма за мен – чрез медитации и от дома на всеки един от участниците. Искам да благодаря сърдечно на участниците в него. Вярвам, че всеки взе от това приключение точно това, от което имаше нужда и получи правилната информация за себе си. Тази информация не винаги беше приятна.

Някои осъзнаха, че нямат никаква готовност да бъдат себе си и продължиха да са лоялни към родовата си система.

Други направиха опит да се свържат с лечебният процес и достигнаха докъдето можаха.

За мое щастие повечето приключиха процеса успешно и съм изключително горд с позитивните промени, които виждам в живота на всеки един от тези участници.

За някои това беше промяна на гледната точка, първи досег до себе си и разбиране на това какво означава да си себе си. За други това беше дълбоко потапяне и лечение на връзката със себе си, което доведе и до много големи и съществени събитийни промени в живота им. Това бяха три месеца на истинска магия, която ни промени напълно.

Разбира се това е само на началото. Но за да има начало трябва да можем да избираме себе си, да познаваме себе си, да разбираме какво означава „ да бъдеш себе си“. На това умение не ни учат в училище. Нито родителите ни учат да бъдем себе си, защото и те не знаят. На кръстопътя на избора се оказва, че хората избират лоялността към родовата си система, а не себе си. И го правят, защото не знаят, че имат възможността да изберат себе си!

Аз също не ви уча едностранно как да се случи този процес. Аз ви помагам да си припомните сами каква е програмата, с която сте дошли в този живот и какво означава за вас „да бъдеш себе си”. Вие най-добре знаете кои сте, какви сте, защо сте тук, защо сте предали себе си и кого сте допуснали да управлява живота ви вместо вас. Много добре знаете кога се е случило и защо сте го направили. Именно оттук започва и лечение на себе си.

Поради тази причина развих и моя метод, който наподобява на медитации, но аз обичам да го наричам „игра на визуализации“. Това реално е разговор с вашето истинско аз, това, което сте скрили, но иска да се пробуди. Можем да го наречем и подсъзнанието ви. Именно тази част от вас носи завинаги истината за вас и именно тя ви подсказва кога сте в правилния път и кога не сте.  Моята задача е да ви помогна да се свържете с тази част от себе си, да я приемете обратно и да бъдете цялостни.

За правилните хора това е най-ефикасният, бърз и мощен метод за промяна. Радвам се, че някой от вас определиха процеса като „най-смисленото нещо, което им се е случвало в живота.“

Неправилните хора попаднаха в една неразбираема среда, в която се чувстваха дълбоко стресирани. Те нямаха никаква готовност за обръщане към себе си. Процесът за тях беше безсмислен, ненужен и объркващ. За щастие това бяха единици.

Аз се обръщам към всички вас, които ме питахте кога отново ще има подобен процес и кога ще можете да се запишете. Процесът „Преходът към себе си“ е най-важният. Без добра връзка със себе си, няма лично щастие, успех и радост, има едно сляпо следване на колективната истина, загубване в нея и симулация на щастие.

Аз и моят екип ще се постараем този процес да се случва поне два пъти в годината, защото той ще е основата и за други процеси на енергийно лечение, които обаче няма как да се случат, ако човек няма добра връзка със себе си.

Новата група вече се сформира и ще се впуснем в едно ново пътуване към себе си, което ще продължи три месеца и ще започне към средата на Септември.

Моята работа е много по-интуитивна, отколкото логична и затова вярвам, че първо ще усетите, че това е вашият процес, а едва след това ще решите да се запишете.

Нямам търпение да се запозная с новите правилни хора, които ще се престрашат да се срещнат със себе си. За мен ще бъде удоволствие да ви преведа по този път.

Кога и как ще се случи Преходът към себе си?

Преходът към себе си включва четири стъпки.

Първа стъпка започва в средата на септември и ще се състои от четири онлайн срещи.

Втора стъпка ще стартира в началото на октомври и също ще включва четири онлайн срещи в рамките на две седмици.

Трета и четвърта стъпка се състоят от по три онлайн среща. След последната стъпка очаквайте и финална среща за споделяне и обсъждане на цялото преживяване.

Включвайки се в Прехода към себе си вие получавате:

  • 15 онлайн срещи в реално време
  • 28 водени медитации-визуализации в реално време
  • Лични насоки и обратна връзка след всяка среща.
  • Участие в затворена фейсбук група, където ще получавате допълнителна информация и подкрепа и по време на целия процес.

Четирите части на Прехода към себе си ще се случат в рамките на около три месеца.

Първата стъпка е то 16 до 23 септември.

Цената за участие в първа стъпка: 240 лева. ( при заявено участие до 1 септември)

Редовна цена за участие:  280 лева.

По време на първата стъпка ви очакват четири онлайн срещи, в делничен ден от 19 часа, българско време или в събота от 17.00 часа българско време. Всяка среща продължава около 2 часа. За всяка среща е предвидено време за обща информация от Хули Леонис по темата, две енергийни медитации и време за споделяне.

Задължително условие е да планирате така времето си, че да присъствате на всяка една среща на живо. Запис от срещите не се предлага, нашата е енергийна работа  се случва в реално време.

За кого е подходящ Преходът към себе си?

Преходът към себе си, като форма на енергийна работа и лечение е изключително полезен, когато се провежда в група, но от комфорта на собствения дом. Така ще имате възможност да се отпуснете напълно и да се отдадете на визуализациите, които ще получите, а след това във времето за споделяне да споделите и с другите участници своите усещания и да получите още много нови осъзнавания за които ще ви помогне общото енергийно поле.

Това събитие е подходящо за тези от вас, които искат да се запознаят и усетят метода на Хули Леонис. За него не се изисква астрологично познание, а готовност за усещане и преживяване.

Това събитие е изключително подходящо за живеещи в чужбина. Онлайн формата ни позволява да достигнем до всяка точка на света. Срещите ни ще се случват в платформата ZOOM.

За повече информация пишете на events.xyli.leonis@gmail.com или позвънете на 0988 251789.

Побързайте да се запишете, местата са ограничени. Обадете се още днес.