Какво представлява Хули терапията?

В моята практика съм провел стотици консултации с хора. Всеки от тях със своя личен и разбира се много сериозен проблем. Често хората, които идваха, нямаха ясна представа кои са и какво искат. За тези хора срещата с мен често е болезнена и безрезултатна.

Дълбоко вярвам, че всеки много добре знае какъв е проблемът му, какво му пречи и често съзнателно е блокирал своето развитие. И много често всичко това е много болезнено, до степен да се бяга от истината всеки ден.

Ако дойдете при мен и чуете тази истина вие ще поискате да избягате ,а  болката и разочарованието от себе си ще са огромни и за да се спасите от тях вие ще ги прехвърлите тази болка и разочарование върху терапевта, за да се успокоите. Аз не искам това!

Аз не искам да съм ваш мъчител, а да ви помогна!  За да се случи това обаче позволението и желанието за дълбока трансформация трябва да идва от вас. Аз няма да ви дам конкретни решения и отговори дали и кога да си купите жилище, дали да си смените работата и дали да родите дете. Всички тези решения са ваши, а отговорите се крият във вас и ако вие не сте наясно с вашите желания и възможности, няма как друг да вземе решение вместо вас, защото то няма да е ваше, а това е вашият живот.

Всеки има различна опитност и готовност и затова процеса при всеки е различен, за някои от вас е достатъчна и една консултация , за да тръгнете по пътя на промяната и заедно да продължим в последствие, за други е необходимо да  отделя много повече време и усилие. А има и такива, за които са достатъчни и двадесет минути за да разберем, че не сме един за друг и това също е правилно.

Някои мои клиенти определят метода ми като остър , много директен и дълбок. Имат усещане, че аз съм толкова концентриран, задълбочен и толкова внимателно слушам, че по време на среща вие вече не може да излъжете себе си, още по-малко мен. Затова трябва да сте готови, трябва да сте готови за челен удар с истината.  След този челен удар вие ще знаете, че нищо вече няма да бъде същото, но ако много държите винаги има избор и да се върнете там от където сте дошли и да потърсите помощ другаде или пък да не потърсите. И това също е правилно, защото с мен няма да загубите време, няма да загубите време в терапия с години , при мен информацията идва със силата на  гръм и ви помита като вълна цунами.

Какво означава да сте готови за моят метод?

Да сте готови да се приемете истината за себе си. Аз няма да споря и да ви убеждавам, а ще ви помогна да видите истината за себе си. Дали да я приемете решавате вие.

Да сте преминали през известен самоанализ и да осъзнавате, че имате тема/проблем, който се нуждае от лечение. Аз не съм този, който ще ви каже кои сте и какъв е проблемът ви, защото ако вие нямата осъзнатост по темата или ще приемете сляпо тази информация или ще я отхвърлите, но и двата сценария не водят до трайна промяна. Първата стъпка на лечението е да осъзнаете ,че имате проблем и да го приемете, след това може да продължим с лечението.

Какъв е моят метод?

Моят метод се базира на свързване , усещане и потапяне в енергията на другия. Това е мой вроден талант и умение, което аз развих с години практика с хора. През тези години астрологията ми помагаше да представя информацията по един по-достъпен и разбираем начин, но във времето аз израснах тази нужда и смятам , че осъзнаването на база усещане е това, което води до истинска трансформация.

В това мога да ви бъда полезен, да усетите себе си, проблемите си, страховете си, блокажите си, силните си страни, слабите си страни и вие сами да решите кое искате да запазите, лекувате, промените и искате ли изобщо да променяте нещо.

Това е причината да не предлагам повече класическа астрологична услуга, защото вярвам ,че вие сте повече от картата си имате свободна воля и свободен избор, които при някои са отдавна заровени , забравени и блокиране от страхове. Аз съм готов да копаем заедно  много на дълбоко и не съм готов да ви говоря общи неща за вас, защото не вярвам, че това е полезно за някого. Астрологията си остава базата на анализ за самия мен, но не обсъждам тази информация с вас.

И както може би усещате аз не мога да работя с всеки, аз избирам хората, с които работя на база усещането си за тях. С това искам да спестя разочарование и време на тези, които не са за мен и да насоча енергията и силите си за тези, за които това наистина ще бъде полезен и ще има смисъл.

В заключение аз дълбоко вярвам ,че всеки който е решил да потърси помощ ще я получи само когато намери правилния за него метод и терапевт. За мен като сетивен и дълбоко свързан с работата си човек е важно при мен да идват правилните за мен хора, за да продължа да влагам цялата си същество в това, което правя, а именно да ви помагам да усетите и приемете истината за себе си!