Започва периодът на ретроградният Марс, цели два месеца. Има години, в които не обръщаме толкова сериозно внимание на този период и понякога той преминава без изключителни събития и осъзнавания. Понякога, но не сега. Този ретрограден Марс се случва в годината, белязана от съвпада на Плутон и Сатурн. Самият съвпад дава началото както на много социални промени, така и дава началото на дълбоки личностни трансформации.

Ретроградният Марс акцентира още повече това направление. Той изисква от нас да се обърнем към себе си, да проверим на какво сме гневни, какво ни ядосва, от какво не сме доволни. Защото това, което смятаме, че ни ядосва във външния свят, всъщност е отражение на вътрешния ни. Проблемът не са другите, ние сами сме си проблема и докато не се осмелим да се обърнем към себе си и да се изправим пред собственото ни недоволство, никой никога няма да го реши отвън.

Вече знаете, че ретроградните периоди са отлични по отношение на енергийното лечение. Погледът, през тези периоди, се обръща дълбоко към себе си и всеки има възможността да види, осъзнае и излекува темата, която го тормози. Тези, които не се осмелят на този процес, ще бъдат зли, ядосани, гневни и недоволни и ще обвиняват всеки един около себе си, без да разбират защо им се случва такова нещастие.

Усетих, че периодът на ретроградния Марс е отличен за лечение на недоволството, което носим в себе си, особено на това, което идва от детството, от този период, който не е напълно осъзнат, но пък бележи и ръководи живота ни. Затова и създадох едно специално за вас събитие в три части, наречено „Недоволното дете“. Дойде моментът да ви го представя.

Дами и господа… Недоволното дете!

  Недоволното Дете

Нашият Аз е съставен от много части. Всяка една от тези части е като малък свят, който оказва влияние на останалите светове, които ни изграждат като хора.

Най-крехкият, най-съкровеният и най-важният свят, според мен, е този на детето. Това е и светът, който се намира в основата на всички останали светове.

Дете е много голямо понятие, което обхваща периода от раждането до 18 годишната възраст на човек, когато той става пълнолетен в много страни, но пък в други страни за пълнолетен се приема човек, който е навършил 21 години. В астрологията това са точно първите три период от живота ни, който се свързват с планетите Луна, Меркурий и Венера. Това са трите най-важни и конструиращи периоди в живота ни. Точно по това време ние се учим на всички базови умения в живота ни и от нас се очаква да ги реализираме успешно след 21та ни година. Истината е, че много хора не научават нищо през тези периоди или пък научават толкова грешни, чужди модели, които ги отдалечават от себе си и ги правят силно нещастни.

Но да се върнем към предисторията на цикъла, посветен на „Недоволното дете“. След като първите групи направиха „Прехода към себе си“( цикълът, посветен на лечението на връзката със себе си) осъзнах, че следващата важна тема, която има нужда да бъде видяна, осмислена и лекувана е тази за детето в нас. Не само детето, а точно за недоволното дете. В нас има много недоволство, което изпитваме към себе си, на което сме научени от родителите ни или от социалната среда. Това недоволство не ни позволява да се приемем, дори ни кара да се мразим, да саботираме себе си.

Недоволното дете не се доверява, защото е загубило доверието във всички, но първо в родителите си. Недоволното дете не умее да комуникира, крие себе си, не знае как да изрази себе си. То или мълчи, или крещи или е лицемерно и изкуствено любезно. Недоволното дете няма самочувствие и няма ясна представа за себе си.

Недоволното дете управлява живота ни, без да си даваме сметка за това!

Много често в масовите лечебни практики се правят медитации, в които вътрешното дете се визуализира, прегръща се и му се дава обич и по този начин се лекува. Аз усетих, че това донякъде успокоява връзката с детето, но не лекува и много често се връщаме от начало. Защото вътрешното дете в нас си остава дете – бездънно да получава и не можещо да дава. Аз усещам, че то трябва да се види, да бъде разобличено, защото често е предрешено като мъдрец, дори гений, който управлява живота ни и когато това стане, да му покажем мястото в нашата собствена история и да му позволим да го заеме.

Когато направих първоначалният формат на събитието, то се оказа много продължително и сложно – толкова много теми се появиха и усетих, че имате нужда от ново осмисляне и лечение. Трябваше ми време да го наредя по един нов, по-полезен и по-сбит начин, който да не ни позволява да се удавим в тази енергия.

За мен детето има три части и всяка една от историите на детето е изключително важна. Много хора ме питат – „На коя част да се запиша?“ Аз съм убеден, че всички имаме проблеми във всеки един от трите детски периода и е добре да преминем през цялостно лечение на периода „детство“ от раждането ни чак до 21та ни година.

Недоволното дете (0-7г)- Умението да се доверяваш

Първият период се свързва с първите седем години от живота ни. Това е периодът, в който ни се учим да се доверяваме. Това е стъпката, в която ще лекуваме доверието. Това се дължи на факта, че много хора губят доверието към околния свят още през първите седем години от живота си и след това не могат да се свържат с другите по един качествен начин, просто защото не умеят да се доверяват.

Липсата на доверие прави живота тежък, сложен, горчив и човек постоянно усеща, че трябва сам да се справя и не може истински да се довери на другите.

Първите седем години от живота ни са и основата на живота ни. Точно там живее и най-гневното и недоволно дете, което очаква да си спомните за него, да го видите, да го зачетете, но и по един строг и категоричен начин да му покажете къде му е мястото в живота ви и да не ми позволявате повече да управлява настоящето ви.

Недоволното дете (7-14г) – Умението да се социализираш

Вторият период се свързва със способността да се социализираш и да общуваш с другите. Това е моментът, в който детето се отделя от родителите и започва да общува все повече като себе си и като самостоятелен човек.

Едни от най-тежките травми, свързани с общуването, комуникацията и социализацията се крият в този период.

Той може да е отговорен за липсата на приятели в живота ни, за липсата на любими хора, партньори. В този период често се крие причината, поради която сме неразбрани от другите. Много често ние повтаряме моделите на общуване, които сме изградили през този период и в зрелите ни години, независимо дали те са адекватни за настоящето ни аз или не.

Често това е недоволното дете, което пренебрегваме, но пък то маркира живота ни по един категоричен начин. За някои хора пък това е най-травмиращият период от живота им, който има нужда да бъде видян, осъзнат и излекуван.

Често това е недоволното дете, което се чувства само, неразбрано и изолирано – не може да намери нито как да изрази себе си, нито как да се свърже с другите. В този период се крият всички проблеми, свързани с общуването ни в зрелите ни години. Позволете си да излекувате темата за социализацията в живота ви!

Недоволното дете ( 14-21г) – Изграждането на самочувствието

Това е най-тежкият период в живота на всеки един човек – пубертета. Това е времето, в която все още си дете, но се появяват и елементи на възрастен. Това е моментът, в който не знаеш кой си, какво си и накъде си се запътил, а междувременно трябва да се научиш да живееш със самочувствие и да изградиш една качествена самооценка за себе си.

Това са годините, в които изграждаме самочувствието си като приятели, зрели хора, сексуални партньори, успешни личности, т.н. Това са много тежки и сериозни уроци, а докато ги учим, ние често сме сами, объркани и не знаем точно какво се случва в живота ни.

Начинът, по който изграждаме самочувствието си и самооценката ни през този период често ни бележат за цял живот. Това са красивите мъже и жени на около 30 г., който все още се чувстват дебели, грозни, очилати, аутсайдери, бунтари, които не могат да се впишат, просто защото не са излекували недоволното дете от пубертета и то активно им нашепва в ухото своите представи за света.

Пубертетът е един от най-важните периоди в живота ни, който има нужда от лечение. Има нужда да бъде осмислен по един нов начин от нашето зряло аз и да получи едно зряло обяснение, което да се базира на настоящата обективна ситуация, а не на травмите от гимназиалния период и обърканата емоционалност, характерна за този период.

Готови ли сте да се изправите пред Недоволното Дете в себе си?

В рамките на три месеца ще се обърнем към недоволното дете в себе си, ще го видим, ще го зачетем, ще му съчувстваме, ще го приемем, ще го обикнем и ще му покажем къде е неговото място в живота ни. А това място е точно да бъде дете.

Недоволното дете, уплашено и лишено от доверие често управлява живота ни през неговата призма на незрялост. Затова и много възрастни хора се държат като недоверчиви деца в партньорските си взаимоотношения.

Недоволното дете, уплашено, че няма кой да го чуе и разбере, или мълчи или крещи и отблъсква другите от себе си. Проблемът с комуникацията е основният във всички партньорски взаимоотношения.

Недоволното дете е ревниво и неуверено в себе си, то е лош и агресивен партньор, защото няма самочувствие и има грешна представа за себе си.

Осмелете се да не бъдете деца! Осмелете се да спрете да сте недоволни!

 Методът:

Вече познавате моя метод, който се базира на игри на визуализации или разговор с подсъзнанието. Работата ще е отново групова, защото вярвам, че това е правилният метод, по който може да се случи процеса.

Този метод предполага да упражним всичко, от което ни е страх – доверие, комуникация, самочувствие. Затова ще бъдете насърчавани да споделяте, а в споделянето ще откриете много съмишленици, които преминават през същия процес като вас и ще можете взаимно да си помагате.

Ще си поговорим и за астрологията, като база на моите изследвания. Ще ви споделя моите заключения за позициите на Луната, Меркурий и Венера, които бележат триете периода на недоволното дете. Вие ще споделите, от ваша страна, как вие сте усетили тази енергия и как сте преминали през нея.

Процесът ще се случи отново дистанционно, защото практиката доказа, че игрите на визуализации се случват чудесно в интимната и лична среда на мястото, което вие изберете.

Като всяка една енергийна работа, нашият процес ще даде началото на една голяма промяна в живота ви, а до каква степен тя ще се случи и дали изобщо ще се случи, това зависи само от вас и от личната ви готовност. Излишно е да казвам, че самият факт, че сте се записали на събитие и ще жумите, преструвайки се, че правите медитация, не означава, сам по себе си, че ще има лечение. Лечението се случва, само ако позволите то да се случи. От мен ще получите пространството това да се случи, подкрепата и метода.

Какво можете да очаквате: Всяка от трите части включва шест срещи в реално време. По време на тези срещи ще има енергийни медитации- визуализации, споделяне, обща информация, подкрепа и енергийно лечение.

За кого е подходящо За тези, които имат известен опит в енергийната работа и са готови за трансформация.  Онлайн формата прави това събитие достъпно за всеки, независимо от неговото местоположение.

Вече знаете, че моят метод е много специфичен. За мен е важно да усетите, че този метод е за вас, а не да го решите. Искрено ви моля да не подхождате към моята работа от любопитство, просто защото сте преминали през всичко станали подобни обучения или за да провокирате себе си. Резултатът ще е лош.

За неправилните хора моят метод е много разстройващ, неразбираем, излишен и не води до нищо. За правилните хора този метод прави чудеса и води до изключително осъзнавания и лечение.

Аз винаги съм нетърпелив да се запозная с още повече правилни хора, с които да се потопим в това тримесечно преживяване, наречено „Недоволното дете“.

Първата част на Недоволното дете ( 0-7 години) Умението да се доверяваш е особено подходяща за тези от вас, които имат луна в Скорпион, Дева или Козирог.

Кога и къде:

Датите са за първата част на Недоволното дете са:

6 октомври от 19.00 часа

10 октомври от 17.00 часа

14 октомври от 19.00 часа

21 октомври от 19.00 часа

24 октомври от 17.00 часа

28 октомври от 19.00 часа

Отново ще се срещаме  на живо в платформата ZOOM. Поради естеството на моя метод запис от срещите няма да бъде предоставян.

Цена за първа част : 390 лева.

Не губете време и заявете интереса си преди всички. Свържете се с нас още днес, както знаете местата са ограничени.

За записване и допълнителна информация пишете на events.xyli.leonis@gmail.com или се обадете на 0988 251789.