Преходът към себе си е изключително важен, защото е основополагаш по отношение на това да бъдем щастливи, да живеем живота си в осъзнатост и да се чувстваме добре в кожата си. Това, обаче, е процес, който изисква време и постоянство.

В началото искам да споделя с вас последните си заключения свързани с една от най-важните теми, тази за Връзката със Себе си и първо искам да благодаря на участниците в моите процеси за доверието и вдъхновението.

А заключенията са, че повечето хора имат слаба представа кои са и често образа, който имат за себе си, е силно подчинен и свързан с тяхната родова система, и това е съвсем нормално.  Потопени в ежедневния си ритъм, хората, следват определен път, който е познат, сигурен и приет от семейството и близките. Често това не е пътя, който душата им е избрала и те започват да усещат празнота и неудовлетвореност.

Често, когато  хората се опитат да се свържат и усетят Себе си, се появява образа на майката, бабата или пък партньора, а Себе си, толкова се е загубило, че сякаш не присъства. В главата на човек говорят гласовете на близките и те взимат решения вместо него, те отхвърлят или приемат, но Себе си сякаш не присъства. А къде е Себе си? Често хората са спрели някъде, много рано в детството и не могат да продължат, дори и да опитват. Точно там, в детството, те са скрили себе си, когато са усетили, че не могат да го защитят!

Понякога в отношенията между родителите присъства основно желание за притежание, а в най-добрия случай детето е оставено на живота, и да то наистина е живо и здраво, но и не е свързано със Себе си, защото никой не му е показал и не го е научил как да бъде Себе си, дори това може да му е забранено, за да не изявява индивидуалността си и да бъде „добро“ дете.

Това кара хората да живеят в заблудата, че ако са много добри, раздаващи се и грижовни, ще бъдат щастливи, но разбират, че това изтощава, защото не могат да получават. Други крият Себе си зад приятна външност и успешен социален образ, но отвътре са уплашени и не допускат другите в живота си. Среща се и група хора, които търсят успокоение отвън, като подлагат телата си на физическо изтощение или пък използват различни стимуланти. В обществото ни има и такива, които  приемат живота по един мъжки начин, да има действие, цели, резултати, а за тях би било по-лесно ако осъзнаят ,че а понякога е нужно да видят проблема и просто да го приемат, за да получат облекчение и възможност да продължат напред по един лек и осъзнат начин.

Тези, които се интересуват от духовна работа и посещават различни семинари научават кое е общоприетото правилно и прието, и вярват, че го искат. Но дали са готови, дали могат да дадат това, което се очаква. Човекът, който през годините се е научил да се радва на своята собствена компания има ли наистина нужда от връзка с друг човек? А може би добрата връзка със Себе си ще позволи на такъв човек да осъзнае, че той би бил щастлив, ако продължи да се радва на своята компания, да прави каквото му харесва, да пътува, да се отдаде на любимо хоби.

Всеки от нас е тук със своята мисия и цел, душата е избрала своя път, но често се е отклонила и  има нужда от помощ за да го открие и тръгне по него. За някои хора това е прекалено тежко и болезнено, те са се отказали от Себе си и не биха ме потърсили. Тези, които имат ресурс да се свържат със Себе си, често се обръщат към мен и заедно постигаме много, но този процес изисква време и отдаденост, това не се случва от днес за утре. Образът, който е граден с десетки години, не може да бъде видян, променен и лекуван за дни.

Смисълът  на моите групови процеси е да мога да достигна до повечето от вас, до тези, които усещат, че мога да им помогна. Времето и фактът, че съм само един човек, не ми позволяват да се видя с всеки, който иска. Груповите събития, обаче, са една отлична възможност да се запознаете с мен и да прецените дали методът ми ви допада.

Моята работа също има нужда от посока. Началото се намира в енергийния процес, наречен „Преходът към себе си“, през който вече преминава много хора. Това е един от най-важните процеси. По време на този процес вие ще се срещнете със Себе си, ще се запознаете отново със Себе си, ще усетите многопластово каква е връзката със Себе си и ще започнем заедно да я лекуваме.

В този процес ще ни помага и Лечебния кръг със своите 14 високо вибрационни честоти, които участниците минали през Прехода продължават да усещат като силно лечебни и подкрепящи.

За този процес не се изисква астрологична или друга подготовка, необходимо е да се доверите и да усещате. Този процес е нелогичен и ирационален, той е силно емоционален и когато станете част от него вие ще видите и усетите колко много нова информация и осъзнавания ще дойдат до вас по един естествен начин, без да ги мислите и без да се налага да правите нещо. В този процес няма упражнения и няма домашна работа, от вас се иска да присъстват на нашите срещи, да се отворите за моя метод на работа и да позволите на лечението да се случи. Моето усещане е, че това е стартовата точка за всеки, който би искал да се запознае с моята работа.

Очаквам ви!