От години говоря за енергийния преход от пространството на колективната истина ( 3Д) в пространството на свободната воля (5Д). Вече споменах, че това не са различни физически пространства, а енергийни модели на живот. Много хора не разбираха какво точно означава това.

Последното интервю, което направих и в което говорих за тенденциите през 2022г, ми доказа, че съм успял. Хората, живеещи в пространството на свободната воля ми писаха как информацията им е допаднала, разбрали са я и са си отговорили на много въпроси за себе си. Хората, живеещи в пространството на колективната истина бяха груби и цинични, пишейки ми, че са ме чули да говоря, но не са разбрали и една дума. Това е онагледената разлика между двете енергийни пространства. А тя ще се засилва…

А в края на годината е време за равносметка. Вече сте свидетели на една от равносметките, които правя – тази на книгите ми. И тя има своята цел. Тази равносметка е ценна, защото проправя пътя до Очевидната скрита истина за взаимоотношенията, която ще ви представя през 2022г около празника на влюбените.

Втората равносметка е за живите събития. Много съм доволен и от формата на живите събития, който се промени като стана по естествен. Ако преди имах точен план, който да следвам, сега събитието показва какво е необходимо да излезе на преден план, какво да се обсъди, осъзнае и излекува. Енергията на събитието води, а аз просто я дирижирам и й поставям някаква рамка, която да ни позволи да не се загубим. Радвам се, че намерих формата, под която да съчетая енергийното лечение ( лечение чрез осъзнаване) и астрологията и съм сигурен, че през следващата година този метод ще претърпи още по-голям разцвет. Предстоят следващите стъпки от цикъла „ Да излезеш от 3Д“, за които много се вълнувам, особено когато виждам как ние сами можем да сътворим реалността си по начин, който истински ни харесва.

Третата равносметка е за живите ми консултации. И тук ще се спра малко по-обстойно. Най-важният компонент от работата ми все още си остават личните консултации. И независимо че съм поставил едно остро сито, което цели да откаже хората да се видят с мен, то правилните хора не се отказват и се срещаме. Това ми доставя огромно удоволствие. Ако имаме продължителна терапия с вас, това означава, че аз много се вълнувам за нашите срещи и ги чакам с нетърпение. За мен вие сте важни и аз се свързвам по един дълбок начин с вас. Ако не го правех, нямаше да се съглася да вляза с вас с света на вашето подсъзнание и да бъде свидетел на споделеното. Искам да ви кажа, че много се радвам, че сме се срещнали и запознали. Моето желание е да работя с правилните хора, а това са хората, с които си кликваме, усещаме се, енергиите ни хармонизират и затова можем да постигнем чудеса. Нямам търпение да се запозная с новите сродни души през новата година, защото вярвам, че има много хора, с които ми предстои да се открием.

За жалост има и хора, с които не ни се получава да работим заедно. За да не работя с някого, то той не се свързва с метода ми, не осъзнава метода ми и може би, обективно, няма никаква нужда от него. Когато се обърнах назад и направих равносметка на това кои хора трудно се свързват с метода ми, за мен учудващо излезе една обща тенденция. Това са хора с Луна в Дева.  Осъзнавам, че представите ни за обща работа катастрофално се разминават и не могат да намерят обща точка. Много от хората с Луна в Дева се отказват веднага след първата среща, а други се отказват малко след това, след като са си задоволили логичното и аналитично мислене и са получили торба с информация от мен, която да анализират критично в дома си. Затова бих заключил, че без значение къде попадат другите позиции в картата на човека, ако той има Луна в Дева, то личните консултации не са вариант за него.

Давам това пояснение, защото споделената информация не се отнася до живите, групови събития. На тях има хора с Луна в Дева, които отлично се вписват и са много ценни за цялостния процес.

Този абзац се пише в момента, месец след като цялостната статия е готова. За този месец стигнах до много дълбок анализ на Луната в Дева и особената трагика, която носи. Според мен, през следващата година, ще мога да се адаптирам по подходящ начин към хората с тази позиция и да намеря начин да си сътрудничим, поне от моя страна. Това са хора, които имат нужда от енергийна помощ, може би повече от всички останали. Искрено ви съчувствам за упорството да не приемете драмата, а просто да я допускате като идея, която може да преместите в друго чекмедже на съзнанието ви. Има време, ще се справим с общи усилия, скоро…

Следва и момента, в който ще ви споделя едно примерно описание на типа човек, с който или бих работил трудно или би било невъзможно. Приемете, че описаното е за средно статически човек.  Не се отнася за един осъзнат човек, осмелил се да погледнете в дълбините на себе си, независимо какви са позициите в картата му.

Най-неподходящият клиент

Следвайки една голяма дискусия, която направихме с канала в Телеграм, бих искал да си споделя заключенията. За тях ми помогна и моята асистентка Мария. Тази заключения се отнасят до това какъв би бил най-неподходящият клиент за мен.  Мисля, че тази информация ще ви е любопитна, дори, за някои, и забавна. Затова нека да се забавляваме.

Знаете, че начинът, по който разглеждам една личност включва три планети: Сатурн, Луна и Слънце. Ако Сатурн отговаря за колективния договор, който сме сключили с рода и обществото, в което сме се родили, а Луната отговаря за семейния такъв и връзката с родителите ни, то индивидуалният ни договор е символизиран от Слънцето.

Но кой пък има право да бъде себе си и да изпълнява индивидуалния си договор? Затова и позицията на Слънцето, която ще поставя, е примерна, просто защото никой не е в пълната сила на Слънцето си, а върви към него.

И така каква би била трудната база по отношение на една консултация с мен? Това би било наследеното от родовата система недоверие, не харесване и не приемане на мъжката енергия с всички милион сценарии, под които може да се случи, понякога много остро и видимо, друг път напълно неосъзнато. В астрологичен план това е символът на Сатурн в Овен.  Мъжката енергия е силно дискредитирана в родовата система и към нея няма доверие, дори може да има явна или неявна война с нея. И така – ако идвате при терапевт мъж и започвате с война, има ли смисъл?

Но и позицията на Сатурн е само примерна. По-важна е Луната, защото именно тя отговаря за способността за емоционално свързване. И тук настъпва проблема, ако Луната е в Дева.

Хората с Луна в Дева имат нужда от потвърждаване на информацията, по възможност от няколко източника. Трябва да има велик и световно признат гуру (учен) с много последователи, за него да е писано и те да могат да прочетат и логично да си обяснят. Трябва да имат възможността да съпоставят с някой друг, няколко гледни точки, отново научно доказани. Винаги мога да изберат тази школа, която им отговаря анализирайки и съпоставяйки я с други. Често тези хора приемат мнението ми за крайно лично. Как така могат да ми повярват, ако това, което твърдя го твърдя само аз? Къде пише по темата и кой друг се е изказал, за да могат хората да си сверят и да проверят, няма така сляпо да вярват само на един човек, който си изказва само неговото, субективно и неприятно мнение?  Обикновено тези хора не приемат критика, смятат, че това е лично отношение, когато е само от един човек и той вероятно си измисля.

Информацията  за тези хора трябва да е логична и неемоционална, за да могат да си я обяснят, да не звучи заплашително,  и отново да е от няколко източника. Забелязал съм, че терапевт с луна в Дева се крие зад няколко чужди авторитета, цитира ги, сравнява и винаги може да прочетеш за тях в интернет. Клиент с луна в Дева не можеше да си обясни логично това което усеща и отхвърляше това, което му казвам, защото то пак е нелогично за него. Появява се остър страх от емоционално свързване. Има липса и амбиция да излязат от познатото и отъпкано, за тях това е нормално и обикновено, естествено.

Когато не разбира нещо човек с Луна в Дева става спорещ и несъгласен с терапевта, дори може да се стигне до грубо държание, което е провокирано от защитната му реакция, тъй като се усеща нападнат ( критикуван).  Тези хора не могат да приемат мнение, което не им харесва. От една страна, защото то ги съсича и не могат да се съберат след това, тъй като то активира тяхната самокритичност. От друга страна те са намерили механизъм, по който да анализират всичко по много начини, от много гледни точки и да изберат тази, от която най-малко ги боли.

За разлика от личната консултация, споделянето в група за тях е поносима опция, защото могат да сравнят с другите.

Имайки тази хубава база на личността, за да завършим процеса, можем да поставим едно Слънце във Везни ( избрано е просто, за да има опозиция със Сатурн), което би направило наистина не приемлива опцията за мъж терапевт.

Слънцето във Везни е много кардинално, но и по особен начин гъвкаво, затова избирам да използвам него. Принципът на Везните е или да приемат или да отхвърлят. За жалост, повечето хора са се сблъсквали с много повече отхвърляне, отколкото с приемане и обич. Затова и качеството, което имат всички Везни е да отхвърлят, знаят как се прави.

Но пътят на зодиакалния знак Везни предполага да се научат и на лисващата част – това да разберат как да приемат. С Везните, които знаят как да приемат и ценят другите, да се работи е удоволствие. На другите им предстои да се научат как да приемат първо себе си, а след това и околните.

И ако най-неподходящият клиент за мен би бил зодия Везни, с Луна в Дева и Сатурн в Овен, това дали означава, че най-подходящият би бил зодия Овен с Луна в Риби и Сатурн във Везни? Може би не, но определено ще се разберем добре, все пак и аз съм човек J.

Затова и бих дал една препоръка. Винаги казвам на хората, че е добре да усетят дали искат да се видят с мен, а да не го решават.

Ако искате да отидете при поредния, които се предлага, за да ви каже нещо за вас, хей така от любопитство, то пропуснете ме!

Ако усещането ви е позитивно, приповдигнато и се вълнувате, то заповядайте.

Особеностите на моята работа

Един друг аспект от работата ми се свързва с позволението. Една дама много точно го каза: „ Много искам да се случи, но не си позволявам!“ И знаете ли защо човек не си позволява дори нещо, което би било хубаво за него? Защото това нещо не е част от режима му, от това, с което е свикнал. За да допусне това хубаво нещо, в което може и да не вярва, че заслужава да му се случи, този човек трябва да излезе от зоната си на комфорт. А това е страшно!

Комфортната зона е просто комфортна, тя често не е и хубава, а много често е обективно лоша. Комфортна е, обаче, защото е позната, превърнала се е в навик. Това може да е както ваш си навик, така и навик, наследен от родителите, от предците, нещо което носите дори неосъзнато. И когато осъзнаете този факт се чувствате малки, неспособни да го промените. Как така вие ще промените нещо, което никой от рода ви не е успял? Не са успели истеричните ви майка и баба, привидно силните, но агресивни баща и дядо, огромни и силни мъже, доминиращи и властни жени и какво – не са успели! Е, как ще успеете вие? И след такъв ред на мисли човек се отказва.

Но тук следва една друга очевидна скрита истина – вие сте се родили в тази система за да успеете. Това е мисията ви, това е намерението ви. Да, вие може да сте го забравили или да са ви убедили колко невъзможно е, но душата ви носи познание как това да стане. И единственото, което трябва да направите е да го позволите.

Другият основен проблем при работата с мен се свързва с доверието. Говоря за хора, които нямат доверие към живота, логично и към мен. Защо идват на консултации ли? Защото ме има и съм на разположение, пък може и да съм магьосник и да им променя живота едностранно, без те да участват в процеса. Когато човек няма доверие към живота, той често се гордее, че прави всичко сам, обикновено контролира и най-малкия детайл от живота си и е постоянно в ментален анализ. Този човек не си спомня какво е да чувстваш. Той преценява и преценява само това, което му допада, което няма да го разстрои и няма да го кара да чувства. Ако все пак защитата му някак си се пробие, дори за малко, този човек започва да ви надговаря и авторитетно да е оправдава, изтъквайки логични парични защо не чувства и не се свързва с другите.

Именно хората, които не могат да се свържат с другите, не знаят как, не могат да показват емоциите си, никога не са имали адекватен модел за емоционално свързване, никога не е имало любов в родовата им система, много искат да бъдат обичани. Смятат, че искат да са обичани от партньор, но те винаги търсят едностранната безусловна любов, която не са получили от родителите си.

Обикновено тези хора идват и ми споделят как имат проблеми с връзките, но не разбират защо. Определят себе си за добри, чести и стойности партньори и не намират никакъв проблем в себе си…

Ние никога нямаме проблеми с другите. Ние живеем в нашия собствен моноспектакъл, а другите са просто наше отражение. Ако сте самотни и тъжни, вие ще можете да отразите САМО самота и тъга. Дали това дава обреченост? От вас зависи! Ако се постараете, доверите се, приемете проблема и позволите да ви бъде помогнато, вие ще промените собствената си енергия, а тя може да достигне до любов. Тогава ще отразявате любов.

В моят метод на работа сте поставени само вие в центъра на вашия свят и през тази призма анализираме всичко. Рождената си, астрологична карта показва какво сте избрали да ви се случи в този живот, но много хора не са я активирали или живеят в нейната най-ниска вибрация на допълнение в собствения си живот. Анализът на родовата енергия показва елементите, от които са съставени, а те никога не само лоши или само добри, те са неутрални, въпросът е вие как ги виждате. Игрите на визуализации ви помагат сами да чуете себе си. А моята работа е да бъде едно своеобразно ваше огледало.

Моята работа също следва своята логика и затова не бих я нарекъл нелогична, само защото се базира на интуитивни усещания и игри на визуализации. В моята работа аз съм ваш помощник във вашия собствен път към себе си. Инструментите, които използвам са астрология и тълкуване на родовата енергия, както и честотите, с които работя, но процесът си е ваш.

Хората ме питат:“ А как да разбера, че това е истина?“ Отговорът е много лесен – трябва да усетиш с тялото, с душата си, със сетивата си, че е истина, няма как да разбереш през главата. И хората, които умеят да усещат, постигат чудеса, които надминават и моите очаквания. За хората, за които е трудно да усещат, процесът е объркващ, травмиращ и подчертано неприятен.

Моето мнение е, че това, за което копнеят хората е това, което им е забранено – да усещат. А те искат да усещат себе си, другите, любовта, но вместо това минават целия процес през главата си и така го убиват емоционално.

И както каза една дама след първата си енергийна медитация:“ Не съм имала толкова силно преживяване до момента, за което ти благодаря, но ако те бях срещнала преди година и ако не бях се подготвила чрез работата с психотерапевт, щях да те помисля сега за луд човек, който ми говори глупости“

Сигурен съм, че след всичко написано все пак ще има инатливи хора, които са разбрали, че някакъв астролог е написал нещо и ще му пишат да го пробват за прогноза и за ХОРОСКОП. Недейте, не го правете! Ако не се свързвате с това, което сте прочели, просто го забравете…

На финала искам да кажа, че пътят към себе си не е лесен. По него има много забрани, има много чувство за вина и лоялност към родовата система. За някои хора е по-лесно да си спомнят кои са и да се завърнат към себе си, за други е невъзможно. Повечето никога не избират себе си и се примиряват с този факт.

Усещам, че моята работа в този живот е да помогна на тези, които все пак искат да изберат себе си и да живеят в собствената си истина и в личното си щастие. На думи звучи прекрасно и може би всеки мисли за себе си, че би го направил. 90% от хората няма никога да изберат себе си, ще се откажат, по различна причина. Но вярвам, че ще се срещна с останалите 10% и ще извървим пътя заедно.

Сърдечно ви благодаря, че ви има. И нямам търпение да се видим или на живите събития, или на представянето на книгите ми или на живите консултации.

Желая ви светли празници и до нови срещи!

Хули Леонис