Особено напрегнати са моментите, които изживяваме сега. Реализира се един от най-големите страхове на човечеството – войната.

Всеки човек реагира по различен начин на нея. Някои се плашат силно, други се мотивират да действат, трети бягат, четвърти се мобилизират, пети дори се радват, че ще влязат в директна конфронтация.

Войната, която се случва във външния свят, е просто проекция на тази, която се случва в нас самите.

В тези моменти някой умира от страх, че животът му ще бъде променен по начин, който той не иска и това го връща към редица моменти от детството му, в които така се е случвало на базата на волята на родителите, с която се води все още война.

Друг се мобилизира и тръгва да спасява –точно както е спасявал майка си от бащата насилник, с когото все още води война.

Трети иска да избяга и да се скрие, без да гледа агресията около себе си –точно така, както е било в детството, с което все още води война.

Примерите са много. Външният свят отразява вътрешния ни свят. Всяка една война, която водим е със себе си, но за да можем да живеем по-лесно в кожата си, за да се понасяме в ежедневието и да не се обвиняваме постоянно, ние си намираме илюзорни проекции, които да обвиняваме – това често са родителите.

Да, майка ви може да е отличничка в даването на нежелано добро и така да е съсипала своя живот и този на близките си, но не е тя проблемът вече. Вие самите го правите. И докато смятате, че войната е с майка ви, вие се намирате на едно надменно място, където осъждате, но не виждате истината- това е „майка ви във вас“, това е ваша част, това сте вие и войната е само вътре във вас, с вас.

Войната в себе си се лекува с осъзнаване, с интеграция на темите хармония и мир, и доверие към живота. Точно на тази енергия сме посветили един цял уикенд, защото това, което носим, това излъчваме. И ако всички носим в душата си мир, това и ще виждаме, това ще излъчваме.

Войната със себе си е различно силна и интензивна при всеки човек, затова и лечението на този процес ще отнеме различно време при всеки. За някои този процес ще завърши през въпросния уикенд, в който ще работим заедно, но  за друг този процес на лечение и осъзнаване точно тогава ще започне.

В специален панел ще разгледаме и позицията на Марс в картата ни, свързана с изразяване на себе си и справяне с агресията. По-задълбочено астрологично познание от това да знаете собствената си позиция на Марс в рождената ви карта, не е необходимо.

Необходимо е да имате готовност да работите в групи, да споделяте, да сте отворени. Работата в група е един отличен начин за взаимопомощ, затова вярвам в нейния успех.

И така – ако усетите, че това събитие е за вас, ще се радвам да се видим на живо!

Ще ви очаквам на 9 и 10 април, на комуникативно място в град София.

Цената за двата дни е 300 лева.

За да заявите участие или зададете въпрос, може да се свържете с моя екип на events.xyli.leonis@gmail.com.

До скоро,

Хули Леонис