Време е да се потопим в голямата магия на астрологията – това място, където можем да правим чудеса. Ако астрологията на 3Д е да се разбере и отсъди, то моята астрология е тази, в която да се усети, да се осъзнае и това да доведе до промяна.

Поради тази причина реших да се гмурна в най-дълбоката част на астрологичната мистерия и да се обърна към любимата ми тема – тази за ретроградните планети.

Изследвах тази тема цяло лято и стигнах до изключителни заключения. Ще ви споделя най-важното и то гласи, че в колективната норма/ „нормалния живот“/ 3Д пространството ретроградните планети наистина могат да са един тежък блокаж, който да маркира живота ви трагично.

Когато, обаче, пренесем тази енергия в пространството 5Д, където властва свободната воля и човек е себе си, тогава се разбира, че ретроградните планети са скрити божествени таланти с голяма мощ. Време е тази сила да бъде разгадана и активирана.

Аз няма да ви дам готови заключения, а ще ви помогна сами да стигнете до тях в груповата ни работа. Групите, в които ще работя, ще бъдат малки – до 12 души. Събитията от този цикъл са само за хора, които имат тези ретроградни планети, това придава бутиковия им характер.

Започваме с ретроградната Венера, която често е обвинявана за всяко зло – за липса на любов, пари, самочувствие, т.н.  Това е и самата истина в пространството на колективната енергия или т.нар. нормален живот. Когато си позволите да сте себе си и се свържете с потенциала на ретроградната Венера, ще разберете, че там се крие вашето съкровище. Какво е то? Ще разберете на 15-16 Октомври.

Другите събития от цикъла до края на годината:

15-16 Октомври: Божествените таланти: Ретроградната Венера – как да се свържем със заключения й потенциал?

5-6 Ноември – Божествените таланти: Ретрограден Марс – как да се свържем със заключения му потенциал?

3-4 Декември – Божествените таланти: Ретрограден Меркурий – как да се свържем със заключения му потенциал?

За повече информация и записване, пишете на events.xyli.leonis@gmail.com

Очаквам ви!

Хули Леонис