Време е да се обърнем към началото, а може би и малко преди него. Казвам го в буквален и метафоричен план. В метафоричен план се обръщам към родовата история и енергията, която тя носи, а буквално се обръщам към процеса на работа с мен.

Хрумна ми една идея, която успешно реализирах. Направих книга- анализ и я нарекох „ Очевидната скрита истина за себе си“. Готова е и е време да ви я представя!

Някога, преди години, пишех анализи, но този процес приключи със започването на живите консултации. Настоящият анализ е нещо ново. Той включва в себе си както елемента на книга, така и на персонализиран анализ.  Елементът книга е нужен, за да получите базисната информация за родовата си енергия, за процесите в живота, периодите, в които се случват, как се случват.

Елементът анализ прави книгата лично ваша, написана лично за вас.  Усещам, че точно от този тип информация има нужда в момента.

Това е анализ на рода ви до седмо поколение преди вас. Интересното е, че той се базира на астрологията. Но, както знаете, за астрология няма да говоря в анализа- само ще ви дам заключенията.  Анализирам как сте свързани с всяко едно поколение до седмо, каква енергия протича от тези хора до вас и как ви изгражда като личности.

С други думи ще ви обясня от какви тухли сте изградени като личности, какви са елементите, които ви съставят, какво е поставено в основата на личността ви. Разбира се, накрая, ще ви кажа и каква е вашата лична мисия в тази родова система, защо сте я избрали, какво трябва да направите.

За хора, които са се интересували от родовата си система, този анализ ще е тази подредба, от която винаги сте имали нужда и ще ви е много ценен.

За хората, които имат интерес към темата и искат да я изследват, този анализ, ще е безценен.

За хората, които са напълно убедени, че нямат НИКАКВА връзка с рода си, просто защото не го познават, а дори и да го познават, не харесват и дори мразят членовете не семейството си, този анализ е напълно излишен. Ако подходите към него с любопитство, просто за да разберете какво ще ви напиша, пак е напълно излишно.

Все пак да не забравяме, че става въпрос и за книга. В тази книга има подробно описание за това какво представлява свързаността с родовата система, какво ви дава всяко едно поколение преди вас, както и показва какъв е пътя към себе си. Частта книга се получава от всички.

Просто главите ще бъдат допълнително дописани лично за вас ( не ме питайте колко технически сложно е това J ). Финалният обем на книгата-анализ е около 80 страници. Изпраща се по мейл в pdf. файл.

Тази книга-анализ е предназначен и за хората, които планират да се срещнат с мен, но все още нямат смелостта това да се случи или не могат да си формулират проблема, но усещат, че го има.

Книгата-анализ може да бъде и една логична първа стъпка от работата с мен. Тя би могла да ви даде една сериозна база на познание за самите вас, която да разплетем заедно след това, когато се видим.

Написах тази книга-анализ и за всички, които ми пишат, че искат да направят подарък с моя услуга. До момента това не беше възможно, защото аз предлагам дълбоко емоционална терапия, която не е подходяща за подарък. Вече можете да имате персонализиран подарък от мен в лицето на „Очевидната скрита истина за себе си“.

Книгата-анализ е отличен старт на пътуването към себе си. Тя предполага както да прочетете и анализирате информацията, така и да я усетите, да я преживеете. Излишно е да ви казвам, че разказвайки какво се случва на дадено ниво от родовата ви система, аз не говоря само за предците ви, а говоря лично и конкретно за вас и това, което носите в себе си като урок, предизвикателство, но и като дар.

Поради тази причина ще работя с рождените ви данни: дата, място и час на раждане. Разбира се, ще ми е необходимо да попълните и кратък въпросник, преди да изготвя анализа за вас.

Ако всичко това, което прочетохте ви вълнува, то пишете ми на xyli.therapy@gmail.com и ще ви разкажа как ще продължим.

До края на годината анализа ще се изготвя на тестови групи, от които ще очаквам обратна връзка. След нова година ще може да бъде поръчан от всички.

Ще се радвам да направим това вълнуващо пътешествие в родовата ви енергия заедно!

Хули Леонис