Често задавани въпроси

1. Ако не се разпознавате в зодиакалния си знак
Ако не се разпознавате в зодиакалния си знак и не смятате, че енергията му отговаря за вас, съветвам ви да дойдете първо на жива среща, за да се прецени откъде идва блокажа, а след това можем да пристъпим към изготвяне на писмен анализ.
2. На живите срещи бъдете готови да
На живите срещи бъдете готови да споделяте и да говорим за теми, които могат и да не са ви приятни. Ако просто идвате да ви кажа нещо, което да ви успокои, а вие да ме слушате, то не си губете времето.
3. Аз не правя класически астрологични консултации
Аз не правя класически астрологични консултации, в които да ви отговарям на въпроси. Моята работа акцентира над това каква е вашата енергия и как вие я използвате в живота си.
4. Не отговарям на въпроси "кога"
Не отговарям на въпроси “кога” нещо ще стане, а мога да ви отговоря “защо” не става и как можете да промените ситуацията.
5. Не разбирам от медицина и репродуктивни
Не разбирам от медицина и репродуктивни проблеми и това са теми, за които не мога да ви бъда полезен.
6. Единственият анализ, в който говоря за
Единственият анализ, в който говоря за бъдещето и то като тенденции, а не като събития, това е прогнозата за една година.
7. Не си правете консултация, ако имате
Не си правете консултация, ако имате конкретни очаквания, които искате да ви бъдат потвърдени. Правете си консултация, ако сте готови да чуете различна гледна точка, която може да е всичко това, което не очаквате.
8. Не давам информация за позиции
Не давам информация за позиции, извадени от картата ви, защото информацията не е обективна. Всяка една позиция се разглежда в цялостта на картата и изисква анализ. ( Примерно: Какво е Венера в секстил с Марс).
9. Кога ще се оженя?
Кога ще се оженя? – Пригответе се да отговорите на въпроса : ” Защо не сте женена? Аз не мога да ви кажа кога в безкрайността ще се ожените, но мога да ви кажа как да подобрите характера си, за да стане това и да задържите партньора.
10. Не си правете партньорски анализ
Не си правете партньорски анализ, преди да е започнала една връзка. –дори той да бъде много положителен, може душите ви изобщо да не са се избрали и да не се реализира нищо.
11. Със сигурност не мога
Със сигурност не мога да ви помогна, ако вие не знаете как искате да ви бъде помогнато.
12. „Моят помогнете ми
„Моят помогнете ми, но нямам никаква представа как можете да ми помогнете”. – Ако нямате въпроси и не можете да ги формулирате, аз не бих могъл да ви помогна. Няма как от разстояние да ви дефинирам аз проблема, да ви го кажа и да ви го реша.
13. Приемете, че консултацията с мен
Приемете, че консултацията с мен е като всяка консултация със специалист – вие искате да получите мнението на специалист, който да ви разтълкува дадени показатели и да ви даде отговор на въпрос. Консултацията не е да обсъждаме, да спорим и да се опитвате да получите този отговор, който очаквате. Консултацията е една външна гледна точка.
14. Не мога да ви отговоря „кога”
Не мога да ви отговоря „кога”, защото вярвам, че това зависи от личния ви избор. Мога да ви отговоря „защо”. Само вие можете да си отговорите на въпроса „кога нещо ще се случи”. Аз мога да ви отговоря защо не се случва, трябва ли да се случи, какво трябва да промените, за да се случи и едва тогава мога да споделя тенденция за случване, но крайния вариант зависи само от вас.
15. Не мога да ви помогна, ако нямате
Не мога да ви помогна, ако нямате час на раждане. Не лъжете за часа, ако не го знаете със сигурност, защото така ще объркате крайния резултат на анализа.
16. Ако сте осиновени и нямате
Ако сте осиновени и нямате напълно сигурна информация къде и кога сте родени и в колко часа, то няма да мога да съм ви полезен.

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto