Индивидуални терапии

В процеса ми на работа няколко теми излязоха на преден план и се откроиха. Те са забележителни с това, че при всеки един човек са много ярко представени и изискват сериозно внимание. Поради тази причина реших да обърна специално внимание на тези теми и да ги оформя като индивидуална терапия. За момента темите са три, но усещам, че ще стават все повече. 

Тези индивидуални терапии са предназначени за хора, които са запознати с начина ми на работа и имат поне една консултация с мен. Ако не се познаваме, то тези индивидуални терапии не са подходящата първа стъпка от познанството ни. 

Срещите се провеждат в рамките на два часа. 

Инструментите, които използвам в тези терапии са свързани с игри на визуализации, работа с представители (констелации) и анализ на родовата енергия. Разбира се, астрологията си остава мой основен помощник, но както знаете, аз за нея не говоря. 

В процеса на работа е необходимо човек да си има доверие и да вярва на усещанията си. Осъзнаванията се случват именно като усещане, а не като логичен процес на анализ.

Родовата тайна, която не знам, но ме маркира.

Това е тема, над която съм работил вече с много хора и резултатите са впечатляващи. Тази терапия дава отговори дори на въпросите, които не сте задали. Отговорите са удивителни и ще бъдете изненадани как сте свързани с уж несъществени събития от живота на предците си. Родовата тайна може да е свързана с болест, зависимост, начин на живот, особености на характера, вредни навици, трайни емоционални състояния, които сякаш нямат причина за реално случване. 

В зависимост от сериозността на тайната и ефекта, който има над вас, може да се получи пълно и категорично облекчение на проблема веднага, а ако ситуацията е прекалено заплетена и сложна, ще получите сериозна яснота над теми, които винаги са ви притеснявали. 

Войната в себе си 

Всеки воюва със себе си. Едни го правят тихо и самоунищожително, други шумно, но пак със същия ефект, просто зависи от темперамента на човека. Дълго време обвиняваме другите, всички други, един по един, за врагове и чак след време осъзнаваме, че истинският ни враг е този в огледалото. Но да погледнеш в огледалото е болезнено.  Тази терапия е подходяща за всички, но е задължителна за хората, които имат силно изразени огнени знаци в хороскопа си, особено важно е, ако Луната попада в огнен знак. 

Войната в себе си е предречена. Който и да спечели ти губиш, защото винаги воюваш със себе си. Тази война трябва да бъде видяна, успокоена и решена, преди да е станало прекалено късно и процесът на самонаказание или самоунищожение да е завършил трагично за теб.

Войната в себе си винаги носи своите корени в родовата система. Често е наследена. Затова трябва да се проследят и началото, мотива на стартирането й, за да може да бъде прекратена. 

Прекратяване на нездравословната родова лоялност

Всички се раждаме родово лоялни. Това, което ни различава е степента, в която сме лоялни. Има хора, които никога не избират себе си на кръстопътя на изборите. Те винаги избират някой друг от рода било то майка, баща, баба, дядо. Толкова са лоялни, че заличават себе си, не могат да бъдат себе си, не могат да живеят живота си и това ги прави трайно нещастни. 

Тази терапия е сложна. Аз мога да ви покажа до какво водят изборите ви, как ви вредят. Мога да ви покажа какво би се случило, ако изберете себе си, но аз не мога да ви накарам да изберете себе си. Има хора, при които този процес на убеждаване да изберат себе си отнема месеци. Целият процес и неговото развитие зависят много от личната готовност на човек да се обърне към себе си, на нуждата това да се случи и на смелостта да избере себе си. 

Ако 50г сте били спяло лоялни към другите и сте се обезличили до степен на пълно изчезване, то този процес може да ви даде много бавни резултати или дори никакви. 

Тази терапия е най-подходяща за хора между 29-35г. Това е идеалният момент човек да избере себе си и да се раздели с нездравословната родова лоялност. Казвам това, защото ние винаги оставаме свързани с родовата си лоялност, но просто не трябва да бъде по нездравословен и заличаващ начин, а под формата на  една взаимна подкрепа.

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto