За мен

Астрологията е като гравитацията. Не е нужно да вярваш в нея,
за да знаеш, че действа. Всеки ще повярва на това твърдение след лична среща с мен. Астрологията за мен е не само работа, тя е призвание и смисъл на живота ми.

Желаете консултация по метода на Хули Леонис?

Няколко думи за мен

Аз съм Хули Леонис. Радвам се да се запознаем. Аз съм астролог. Аз възприемам света чрез астрологията. Аз усещам астрологията и това ме прави различен. Аз съм и  терапевт. Използвам собствен терапевтичен метод, който съм изградил с годините и с практиката и който се базира на астрологията и анализа на родовата енергия. Аз съм силно профилиран в тази насока и не извършвам никакви класически астрологични услуги като прогнози, партньорски анализи и отговор на въпроси.

Как работя? Астрологията ми показва истината за вас в настоящия ви живот, а анализа на родовата енергия ми показва какво ви конструира. След като се разбере проблема, над който искате да работим, преминаваме към енергийното лечение. Това се случва посредством игри на визуализации, които могат да бъдат сравнени с медитации. Лечението се случва чрез осъзнаването, което идва от подсъзнанието, а в процеса, за помощници, използвам високо вибрационните честоти, с които работя.

Работя по две основни направления: лечение на връзката със себе си и възстановяване на връзката със собствения ви живот. Вярвам, че това са най-важните теми за един човек, а всички останали направления в живота и тяхната реализация са отражение на тези две теми. 

Осъзнавам, че начинът ми на работа не е масов. За хората, които припознаят моят метод на работа като правилен за тях, ефектът и резултатите от взаимната ни работа са несравними, феноменални и неповторими. За хората, които не се свързват с метода ми на работа, той води до огромно и неприятно объркване, което ги кара да го подценяват и омаловажават.  

Има един много лесен начин да разберете дали аз съм вашият терапевт и това е да го усетите, а не да го решите. Това е важно, защото голяма част от работата ми се случва на базата на интуитивни усещания. 

Ако усетите, че аз съм правилния терапевт за вас, за мен ще бъде огромно удоволствие да се запознаем!
Очаквам ви! 

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto