За мен

Желаете консултация по метода на Хули Леонис?

Няколко думи за мен

Моята лична супер сила се крие в това, че съм се родил с непоколебимото усещане за себе си, което пазя още от детските си години. Именно то ми помогна в житейския ми път дотук. Винаги съм го усещал, но с осъзнаването и на база важни житейски и лични избори, разбрах какви са моите инструменти за работа: астрология, работа с родовата енергия и кристалотерапия. Така през годините разработих собствен метод на терапия, която е свързана с астрология на усещането, работа с подсъзнанието и високо вибрационните честоти.

Все още с мен се свързват хора, които искат да им изготвя хороскоп на базата на класическото възприятие за астрологията, с цел да ги накара да се почувстват по-добре.

Истината обаче е, че астрологията е висше познание, което се отнася до тези хора, които са себе си. Тя е чудесен инструмент, който да те насочи кой период от живота ти за какво е подходящ, но когато не си себе си, нищо не може да ти се познае. 

Крайната цел на моята работа е да свържа хората с тях самите и със собствения им живот. Вярвам, че ако направят това, те лесно ще могат да постигнат всичко останало. Усещам как в съзнанието ти отчетливо възниква въпросът А какво означава да си себе си?”, чиито отговор твоето подсъзнанието вече знае и се опитва да ти подскаже от години насам. Нека дам и отговора: Осначава да усещаш тялото си, да разбираш посланията му, да чувстваш връзката с душата си и да разбираш какво ти казва тя, да имаш директна връзка с интуицията си, както и с личната си представа за щастие. 

Тук ще попиташ: а ако човек не е себе си, тогава какво е той? Отговорът е колкото лесен, толкова и труден за отработване и гласи следното: ако ти не си себе си, то ти си родовата си система”. В теорията на семейните констелации се казва, че човек е 50% майка си и 50% баща си, това е така, но само ако се изключи душата. Ти наистина биологично и телесно си само майка си и баща си – тялото ти идва от тези два рода. Но ако се включи и душата, има един елемент на себе си и затова не може да се тълкува, че всички програми, които носиш в себе си, идват само от майка ти и баща ти. Ако активираш себе си, възможно е майка ти и баща ти да бъдат 5% от теб, а ти да бъдеш 95% себе си. Именно на този етап астрологичната ти карта се активира и започва да ти показва какъв точно е пътят, който е избрала душата ти. 

Осъзнавам, че с моя метод са свързани нови езотерични представи и концепции, и че за да се свържат с него, на много хора им е нужно първо да навлязат в тях. Като вход към новото познание можеш да използваш моите книги. Често ме питат с коя книга да започна, а отговорът за мен е: с която ти подскаже твоята интуиция.

Ако пък усещаш готовност да се свържеш с моя метод на работа, можеш да разгледаш услугите, които предлагам.

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto