Събития на живо

“Не съществува емоционален проблем, който да е решен с отделяне, студенина и затваряне в себе си” – Хули Леонис

Събитията на живо са един от акцентите в моята работа, а това което могат да ти дадат са бързи отговори, изключително ценна и точна информация и усещането за споделеност с хора, с които имате сходен начин на мислене и интереси. Както обичам да казвам “едно събитие има потенциала да бъде равно на 10 лични консултации”, тъй като при работата в група енергията е много по-силна. Няма по-ефективно лечение от това хора с един и същ проблем и намерение да се съберат и да потърсят решението.

В събитията на живо аз влизам в ролята на медиатор, който задава рамката на процеса, но отговорите, които получаваш идват от теб за теб. Събитията, които организирам са наистина “живи”, защото виждам, че зададената тема се доразвива в хода на самото събитие, получават се подтеми, важни за всеки един участник, а резултатът е, че накрая всеки е получил отговорите, от които се е нуждаел точно на този етап от живота си, дори понякога преди да е задал въпросите, свързани с тях. За мен е важно хората, които участват в моите събития да са запознати с метода ми на работа (линк към За мен) добре е да познават личната ми енергия и да са отворени да чуят и разберат себе си, както и за обратна връзка от мен и останалите участници.

Какво е ценното в Събитията на живо:

 • Терапевтична работа със зададената тема за конкретното събитие.
 • Работа с подтеми, които възникват в хода на събитието
 • Работа с подсъзнанието, което винаги ни дава точната информация, от която се нуждаем.
 • Работа с високо вибрационни честоти.
 • Среща с хора с общи интереси.

Събитията на живо са за теб:

 • Ако искаш да живееш извън матрицата.
 • Ако искаш да си припомниш плана на своята душа.
 • Ако искаш да се свържеш със сърцето си.
 • Ако искаш да живееш своята собствена истина.
 • Ако, когато затвориш очите си и попиташ себе си “Това събитие за мен ли е?” – отговорът е категорично “да”.
 • Ако знаеш, че другите методи не са ти подействали и имаш нужда да разбереш първопричината за всичко от истинския източник – себе си.
 • Ако си между 29-59 годишна възраст и усещаш, че си тръгнал по пътя на себепознанието.

  Събитието на живо предполага:

  • Да си готов да споделяш енергия, помощ, лечение.
  • Да си готов да разкажеш и да чуеш.
  • Да си готов да се отвориш и приемеш и да се почувстваш приет.
  • Да си готов да си отговориш на много въпроси, които още не си си задал.
  • Да си любопитен, търсещ и разбиращ.

   Как протича едно събитие?

   Особеността на моите събития се крие в това, че те следват динамиката и нуждите на групата. Първоначалното обявената тема е там и се терапевтира, но много често се появяват други подтеми, които човек изобщо не е очаквал. Събитието протича в малка зала, а броят на хората е максимум 15. Това е новата ми форма на работа, защото в малката група ефективността е по-голяма. На моите събития има споделяния от всеки един участник. Тези споделяния помагат на хората да си отговорят на въпроси, които ги засягат, но все още не са осъзнали, че ги засягат и не са се замисляли над тях. Когато се събере група хора на дадено събитие, винаги се установява, че срещата им не е случайна. На този етап от живота си те имат много общо и в един и същ момент са решили да се изправят пред проблема си. Това дава сила на групата.

   А ако ми е трудно да се доверявам и да споделям?

   Все пак да не забравяме, че става въпрос Всеки човек копнее да се свърже с другите, но не си го позволява или не знае как да го направи по добър начин. Всеки човек има нужда да създава нови контакти и познанства с хора, с които има сходно мислене. От друга страна обаче хората израстват с нарушено доверие. Доверяват се на родителите си, които често предават доверието им, защото карат децата да се доверяват на тяхната преценка, вместо да ги учат да се доверяват на собствената си преценка и да изграждат доверие към себе си.

   И така хората или не се доверяват, или се предоверяват. И двете крайности водят до нараняване и затваряне. Именно в една избрана група, под ръководство на медиатор, доверието се случва по-лесно. Всеки терапевтичен процес започва от доверието. То, обаче, пак се лекува в общуването с другите хора. И е страшно, само докато започне събитието, защото човек е в собствената си глава и си проектира страховете. След това няма нищо страшно. Следва само полезно.

   Страхът от другите всъщност се дължи на страха да покажеш себе си, породен още от възпитанието от родителите. На събитията можеш да покажеш себе си и да получиш обратна връзка. Именно така ние се развиваме и ставаме по-добра версия на себе си. Просто трябва да се престрашиш, защото всички ще споделят и ще разбереш, че споделянето всъщност те обогатява, дава ти нови усещания, нова гледна точка, развива те и придава нов смисъл на всичко, което правиш. Хората се учим от другите хора.

   Каква е разликата между Събитията на живо и личната консултация?

   Личната консултация е процес, който се случва между двама души – терапевт и клиент. На събитието енергийният обмен е между 15 души и енергията, която се завихря е много по-силна. Особено, когато се включат виско вибрационни честоти, лечението преминава по един по- бърз и наситен начин, защото силата му се умножава по броя на Участниците.

   Как да се запиша?

   Събитията на живо са динамични, а темите се задават от мен спрямо пулса”, който усетя на личните консултации, именно той ми показва от какво се нуждаят в момента хората. След като се обяви темата се записват тези, които се свързват с нея и интуитивно усетят, че искат да работят с нея. Събитията си обявявам първо в канала си в Telegram, където можеш да следиш най-актуалната информация, свързана с мен и моята работа.

    Хули Терапия

    "Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

    © 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

    Developed by Liatto