Услуги

На тази страница ще откриеш актуалните услуги, които предлагам към момента. С годините моят метод се оформи и доразви и вече смело мога да заявя, че той действа бързо и ефективно. Бих искал да обърна внимание на това, че работата ми е терапевтична, а не прогностична. Ако си отворен към това да се промениш и да получиш обратна връзка за себе си и за своя род, заедно можем да дефинираме и отработим проблеми, които иначе биха могли да ти отнемат дългогодишни консултации. 

За да бъде нашата съвместна работа максимално ефективна, моята препоръка е да се запознаеш с книгите ми , в които в детайли описвам какво е да си себе си, какъв път е избрала душата ви, как да се свържете с емоциите си, както и различни астрологични аспекти на важни показатели във вашата натална карта като Луната и Сатурн. Предишен  опит, свързан с психоанализа и семейни констелации е препоръчителен. 

От дългогодишната си практика съм се убедил, че най-добри резултати моят метод дава при хора във възрастовия диапазон 29-59 г, които са тръгнали смело по пътя към себепознанието.

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto