„Разходка в гората“ е новото направление в Хули-терапията. До тази разходка достигнах съчетавайки всичките ми познания до момента и достигнах до тази алхимия, която с гордост ви представям днес. 

Разходката в гората ви отвежда в себе си. Това е гората на вашето подсъзнание, където се крият всички ваши тайни, всичко това, което не искате да видите или не можете да видите, или никой до момента не ви е показал. Всичко се случва по един приказен и приятен начин. Вие реално изживявате вашата собствена приказка, в която осъзнавате, разбирате, приемате и се лекувате.  

Чрез този метод имате възможност да чуете подсъзнанието си, без съзнанието ви да се намесва. След като излезе от играта на визуализации, заедно обсъждаме видяното и усетеното. Така, по един плавен начин караме съзнанието да чуе това, което подсъзнанието иска да му каже. Забелязваме къде са разминаванията, къде са проблемите и пристъпваме към лечение.

Самото лечение се случва, до голяма степен, в процеса на осъзнаване , на осветяване на тези затъмнени пространства от подсъзнанието ви, на които не сте обръщали внимание.  Другата степен на лечението се случва в обсъждането и намирането на правилен път и решение. Една от най-важните стъпки на лечение се случа при работата с високо вибрационните честоти, с които работя. Често те дават тази енергия, която липсва и от която се нуждае човек, за да се задейства един процес. 

Моят метод е насочен към работа с усещанията, емоциите, интуицията и подсъзнанието. Разбира се, че и съзнанието ви участва, но то участва като сътрудник, който информираме и синхронизираме с подсъзнанието ви.

С други думи в моята работа има много ясна и строго изразена логика, но не е тази, с която сте свикнали и познавате. Опознавайки начина ми на работа, вие сами ще я разберете. Тя първо трябва да се усети, а чак след това да се разбере.

Самото лечение се случва, до голяма степен, в процеса на осъзнаване , на осветяване на тези затъмнени пространства от подсъзнанието ви, на които не сте обръщали внимание.  Другата степен на лечението се случва в обсъждането и намирането на правилен път и решение. Една от най-важните стъпки на лечение се случа при работата с високо вибрационните честоти, с които работя. Често те дават тази енергия, която липсва и от която се нуждае човек, за да се задейства един процес. 

Моят метод е насочен към работа с усещанията, емоциите, интуицията и подсъзнанието. Разбира се, че и съзнанието ви участва, но то участва като сътрудник, който информираме и синхронизираме с подсъзнанието ви.

С други думи в моята работа има много ясна и строго изразена логика, но не е тази, с която сте свикнали и познавате. Опознавайки начина ми на работа, вие сами ще я разберете. Тя първо трябва да се усети, а чак след това да се разбере.

Интервю
Разходка В Гората

Каква е тази „Разходка в гората“
Това е новият етап в работата ми, който, по един приказен начин, нарекох „ Разходка в гората“.

Какво е приказното в „Разходка в гората“ ?
Приказката винаги е била лечебна за човечеството. Чрез приказка много по-лесно се приемат ценностите и  чрез приказка всичко може да се каже. Хората чувстват приказката близко и й се доверяват. 

С какво се промени методът ти?
От него отпаднаха астрологичния анализ и анализа на родовата енергия, защото те са вече вплетени в приказката. Приказката се казва „Разходка в гората“. Това е гората на собственото подсъзнание. Всеки човек сам избира кой път да поеме и какво да види, разбира се, по известен на мен сценарий, който аз съм задал. Но изборите, срещите в гората и лечебните осъзнавания се случват в подсъзнанието. След като разказваме приказката на съзнанието. И така постепенно се получава хармонизирането между съзнание и подсъзнание. В моето усещане в това хармонизиране се крият естественото свързване с живота и умението за правилните избори.

Какво трябва да знаят хората за това нововъведение в работата ти?
Моят метод трябва да се усети, а не да се разбере. Аз съм силно убеден в неговата успеваемост, защото от години помагам на хората да преминават през гората на собственото си подсъзнание, просто сега методът се оформи като нещо самостоятелно. Когато човек опознае метода ми, разбира, че той е стройно логичен, като самият мен, но и силно интуитивен и сетивен, точно като мен.  

Какви са особеностите на метода
Особеността на метода идва от факта, че аз съм методът. И независимо че използвам познати практики за работа и хората остават с грешната представа, че предполагат какво се случва на моите консултации и събития, всъщност не могат да си представят. Освен това, когато аз съм методът, трябва да има позитивно свързване и с мен. В този ред на мисли аз не мога да виждам хора като общопрактикуващ лекар. Мога да виждам само тези, които усещам, че са правилни за мен и те усещат, че съм правилен за тях. 

Какво плаши хората най-много?
Хората не могат да понесат истината за себе си, особено когато те са я казали на/за себе си. Истината им идва от подсъзнанието, но съзнанието е в шок, когато я чуе, защото то полага, милото, толкова токсични усилия да отклони човек от себе си, че когато си припомни това, срещу което се бори, тогава настава големия шок.

Хората във война със себе си ли са?
Точно така. Съзнателно хората искат да се впишат и да се харесат на другите. Още от деца им е показано, че не е хубаво да си себе си, да си спонтанен, да говориш това, което мислиш и за да бъдеш обичан, избираш да си това, което се очаква от теб, но не и да си себе си.  Фалшивият образ и истинския образ, пресъздадени от съзнанието и подсъзнанието влизат във война, която с годините се засилва. Тъжното на тази война е, че който и да спечели, ти губиш. 

От какво толкова се страхуват хората?
Страхуват се от това да видят себе си, защото още преди да са се видели, са били убедени от външната среда, че да си себе си е лошо, егоистично, не можеш да се впишеш. Реално, ако човек е себе си, той ще живее като себе си и ще задоволява индивидуалните си потребности и няма така лесно да бъде управляван и манипулиран.

Защо се получава това?
Защото за да не бъдеш себе си, не трябва да усещаш себе си. С други думи не трябва да усещаш. Първо се унищожава усещането и връзката с интуицията, която е нашия канал на истината и връзката ни с божественото, а оттам всичко се замества с логиката или с това, което е установено като правилно и се споделя правилно от дадена група, за дадено време и място. И така човек премества фокуса от себе си към другите, забравя за себе си и се губи в колективната истина. Ако намери някаква утеха в нея, добре. Ако не намери, пие, побърква се, плаче, страда, агонизира, а другите го сочат с пръст и му казват, че е слаб и жалък.  

Целта на моята работа?
Целта на моята работа е една и се простира само в две направления. Целта ми е да ви свържа със себе си и с живота ви. Успеете ли да направите това, аз вярвам, че всичко останало ще дойде в живота ви в най-правилния и точен момент, когато сте истински готови. 

Как се справят хората? :
Забелязал съм, че около 20% от хората, които идват при мен припознават метода като техен и постигат впечатляващи успехи. За останалите това е кратко приключение от любопитство, към което бързо губят интерес, защото да бъдеш себе си, да отстояваш себе си и най-вече да чувстваш и усещаш себе си е процес, който трае всяка секунда от живота ви. За повечето хора това е немислимо и изтощително и те са съгласни да живеят в нищослучването на познатото лошо, за което са се убедили, че щом е познато, значи е добро. 

Какво дава методът?
Дава възможност на всеки човек да чуе и усети себе си, да разбере какво му казва вътрешния глас, интуицията. Дава и възможност човек отново да се свърже с тази интуиция, а оттам и с божествения си произход. Дава възможност да чуете себе си, да запомните този глас и да се научите да го слушате. 

За кого е подходящ ?
На първо място – за тези, които биха се престрашили да чувстват. На второ място за тези, които искат отново да са себе си и да живеят живота си. И на трето, но най-важно място, за тези, чиито души усещат моят повик и усетят с душата си, че искат да ме видят и да започнат работа с мен. 

За кого не е подходящ?
На първо място не е подходящ за хора със зависимости, за хора с установени психически заболявания, за хора, които приемат медикаменти за тази психически заболявания. Извън тази насока, не е подходя за тези, които се смятат за логично хора, здраво стъпили на земята и вярващи на научните доказателства. За тези, които искат аз да им кажа, а те да клатят глава и да оценяват едностранно поднесената ми информация. За тези, които искат да им разказвам за родовата им енергия и да им гадая по картата. И най-вече за тази, които идат от любопитство. При мен любопитството се награждава с огромно разочарование. 

Какво има в гората на подсъзнанието?
Там е всичко. Там са най-големите ни тайни, които сме крили от себе си, там е връзката с родовата ни енергия, с есенцията на нашата същност, с всичко важно за нас. 

Какво би казал на хората в заключения?
Бих им казал, че аз имам много лица. Едното ми лице е на писател. Вече мога смело да се нарека така, защото аз пиша буквално всеки ден. В тази част от работата ми аз обяснявам, споделям. Подобни неща правя и в ролята си не лектор. Хората гледат предаванията с моите участия и разбират, запомнят, слушат ме как обяснявам. На живите консултации, обаче, е напълно различно. На тях аз не обяснявам. Аз помагам на човек сам да разбере себе си, сам да си отговори, сам да усети отговора, да го намери в себе си. Аз не обяснявам и не давам отговори. Затова и хората са толкова шокирани при жива среща, когато дойдат на консултация. Аз правя това, което винаги съм искал да ми се случи като метод – някой да ми помогне да си отговоря на себе си, а не на базата на неговата духовна еволюция и разбирания да ме интерпретира. По този начин и пиша книгите си – винаги съм искал това да прочета, поднесено по този начин. Аз много обичам и много се гордея с работата ми и бих искал да се свързвам с хора, които имат същото възприятие за нея. Това е най-голямото ми щастие – да срешат тези хора и да се запознавам с тях.

Финални думи?

Бих се обърнал към хората и им казал, че ако душата ви ви дръпне към мен, елате да се запознаем. Можете да дойдете на професионална консултация, но можете да дойдете и на представяне на някоя от моите книги. А ако не сте в България, можете да се присъедините в канала ми в Телеграм (t.me/xylileonis), където бихте имал максимално персонализиран контакт с мен. Очаквам ви!

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto