Консултации

Скъпи приятели, 

Имам удоволствието да ви представя обновените услуги. Начинът ми на работа се промени. Основната форма на общуване с мен е живата консултация или нейният скайп вариант, ако не можете да дойдете на живо в офиса в София. На живата консултация говорим за родовата ви енергия и за заплитанията в нея. Отговарям на въпросите ви на базата на рождената ви карта и анализа на родовата енергия. Вие ми разказвате за рода си на базата на въпросник, който ви изпращам предварително. След това изготвяме план как да продължи работата ни с цел справяне с трудните теми в живота ви. Писмените анализи отпадат като вариант. Темите от писмените анализи ще бъдат теми на предстоящите ни живи срещи оттук нататък.

Искам още един път да подчертая, че моята работа е по-скоро аналитична, а не прогностична. Аз мога да ви помогна да видите една ситуация отстрани, да ви дам съвет и да ви кажа какъв е потенциала според астрологията. Аз не мога да взема решението вместо вас. Възприемайте работата ми като психологична помощ, което може да ви бъде оказана в трудни моменти, като към това се прибавя и елемент на поглед в бъдещето. Не възприемайте работата ми като гледане, гадателство и отговор на битови и ежедневни въпроси. Аз не назовавам събития, аз говоря за процеси и начина, по който да минете през тях по най-успешния и позитивен начин за самите вас. Целта на моята работа е да ви дам една алтернативна гледна точка като външен наблюдател, който не ви познава, а вие решавате дали ще се съобразите с нея. Ако, след като сте се запознали с моите услуги, всичко ви се струва много интересно, но все пак имате само един въпрос и той е :”кога ще се оженя?”, това означава, че аз не съм правилния човек за вас.

Аз лично вярвам, че няма човек, който би искал да чуе за себе си негативна дългосрочна прогноза, в която да няма съвети и решения. Дългосрочните прогнози предполагат събития, които се случват на базата на много решения – лични и чужди и подредбата на много събития, които не винаги зависят от вас. Затова и трудно може да се даде съвет за събитие след 10 години, най-малкото защото ще сте различни хора тогава и ще реагирате по различен начин. Поради тази причина прогнозите при мен са за период от една година и анализират близки събития, върху които може да се влияе и да се коригират.
Единственият прогностичен анализ това е прогнозата. Прогнозата се случва само на жива среща и то, само ако съм се запознал предварително с родовата ви енергия и с рождената ви карта. С други думи първият контакт с мен не може да включва прогноза. Прогнозата също не се изготвя по класически начин. Аз мога да ви кажа каква е тенденцията в живота ви и да ви помогна да направите избор, но не мога да го направя вместо вас и да ви кажа точно и конкретно какво ще се случи. Вярвам, че е по-добре да знаете възможностите за действие и да решите как да действате, отколкото да ви рамкирам в един вариант.

Ще се радвам да отговоря на въпросите ви, свързани с услугите, които предлагам. 

Хули Леонис

Поръчайте астрологична консултация анализ

Метод на работа

Живите консултации

Това е първата логична стъпка при консултацията с един астролог. Подробен анализ на вашата личност и родова енергия.
i

Прогноза за една година

Прогнозата се осъществява или като жива среща или като скайп консултация, но само след като съм се запознал с родовата ви енергия и рождената ви карта.

Семинарите

Новата форма на общуване, където консултитането става в група, използвайки общата енергия на групата и стигайки до по-ефикасно решение.

Проверка на час на раждане

Това е най-важната стъпка при консултация с астролог, защото само точният час дава правилен анализ и прецизна прогноза.
1. Живите консултации

Те са основната форма на работа. На тях се разглежда както родовата енергия, така се анализира и рождената карта. Тези консултации дават една пълна картина на живота на човек, проблемите, които носи в себе си, качествата, потенциала. На тези консултации се обсъждат въпроси, свързани с блокажи, с проблеми и подчертани предизвикателства в живота. Вие ми споделяте за родовото случване на базата на въпросник, който предварително сте получили. Тези консултации са за хора, които се осмеляват да се обърнат към себе си и смело да потърсят индивидуалния си път към щастие. Консултациите са и са обсъждане на взаимоотношенията – тези с партньорите, родителите, децата, но и връзката със себе си.

Видео представяне на анализа на взаимоотношенията

Вижте видео представяне

2. Прогноза за една година

Тази услуга е за всички, които искат да разберат тенденциите в живота си за предстоящите 12 месеца. Таз услуга се предлага като жива среща или скайп консултация. Прогнозите, които изготвям говорят за отработване на енергия и за тенденции, а не за конкретни събития. Това се дължи на вярата ми във вашата свободна воля. Важно е да се знае една тенденция и какво би дала тя, но само от вас зависи как ще я отработите.

 Прогнозата включва информация за енергията, през която преминавате и тенденциите, които ви се дават. Аз не говоря за събития, защото вярвам, че те са продукт на вашия свободен избор. Аз мога да ви кажа как да използвате енергията в подходящия момент и да ви помогна при избора, но не и да го направя вместо вас. Птогнозата се осъществява или като жива среща или като скайп консултация, но само след като съм се запознал с родовата ви енергия и рождената ви карта.

Вижте видео представяне

3. Семинарите

ТНа базата на индивидуалната ми работа с хората разбрах, че всеки един човек има нужда от съвет по отношение на темата за взаимоотношенията. Това може да е връзката с родителите, с партньора, с децата, с колегите, с шефа, но винаги в основната лежи идеята за връзката със себе си. Няма по-добра форма да тестваш себе си от тази да го направиш директно с други хора. Ако не живата консултация човек поучава информация само за себе си, то на едно групово събитие може да види собствения си проблем отстрани и дори да му бъде подсказано решение от човек, който преминава през същото.
На всяка една групова среща ние говорим по дадена тема в продължение на часове. Темите са астрологично определени и звучат като как да преживеем собствената зодия, луна, Сатурн, но зад тях има големи житейски теми, които вълнуват всички. Луната е ресурсът в живота ни, нашите нужди, семейната ни среда, умението ни да се обвързваме емоционално. Слънцето е целта ни в този живот, егото, умението да наложим себе си, да блестим, да сме смели и достойни. Сатурн е структурата в живота ни, неговия гръбнак, страховете ни, амбициите ни. На една групова среща ние подробно анализираме темата многоаспектно и с много примери, а това не може да се случи на индивидуална консултация в този мащаб. Астрологичното познание не е необходимо по време на тези срещи, защото всичко е обяснено така, че да бъде достъпно разбрано и всеки да може да разбере темата и да припознае себе си.
Семинарите и уъркшоповете заместват писмените анализи, които изготвят дълги години. Вие отново ще получите лично информацията, която се съдържаше в тях, но ще можете и да преживеете тази информация, да я обсъдите и да намерите решения на базата на общуването с хора, които преминават през сходна на вас ситуация. Разбира се някакъв интерес към астрологичното познание е препоръчителен. Всеки човек, който присъства на тези срещи получава лична информация, свързана с неговата рождена карта.
Живите среши са идеална възможност тема, която ви вълнува да оживее и да бъде разгледана многостранно. Със сигурност ще получите отговори и на въпроси, за които не сте си и помисляли. Комбинирането на индивидуални консултации с групови срещи е най-пълният вариант за справянето с въпросите, които ви вълнуват.

Вижте видео представяне

4. Проверка на час на раждне

Откриване на точния час на раждане чрез астрологическа проверка. Това е най-важната стъпка при консултация с астролог, защото само точният час дава правилен анализ и прецизна прогноза. Часът може да бъде открит САМО ако разполагате с ориентировъчен час на раждане.

Вижте видео представяне

Изследване на родовата енергия

От срещите с вас разбрах, че астрологията може да е полезна до един момент, давайки необходимата информация, но след това идва и моментът на осъзнаване и отработване на тази информация, за което ще мога да съм ви полезен.

Живите консултации са насочени към изследване на родовата ви енергия. Това е първата важна крачка, преди да преминем към астрологията, Понякога заплитанията, които идват от рода и семейството, са толкова големи, че рождената ви карта може и да не работи.

Живата консултация е препоръчителната първа стъпка от нашето запознанство. Ако не ви е удобно да дойдете на жива среща в София, то можем да говорим и по скайп.

Моята работа не е предсказателна. Аз говоря за тенденции, а не за събития, именно защото вярвам в мъдростта на вашата душа и не бих искал ю да я лишавам от възможността й за избор. Вярвам, че мога да ви подскажа как да използвате енергията на момента, а не да ви кажа какво ще се случи и по този начин да ви огранича като избор.

Ще обсъждаме как да отработите собствената си енергия, как да преминете през живота си по-лесно и как да сте по-щастливи.

Приемете работата ми като психологическа помощ, която се базира на астрологията, а не на гадание.

За повече информация и записване можете да използвате xyli.leonis@gmail.com , както и страницата във фейсбук https://www.facebook.com/xyli.astro/ .

Очаквам ви и до скоро!

© 2019 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto