Консултации

Скъпи приятели,

Радвам се, че имам възможността да ви запозная с моя метод на работа. Той е разработен от мен на базата на съчетанието на редица дисциплини. Поради тази причина той е непознат за човек, който се сблъсква за първи път с него. Моят метод е терапевтичен, а не прогностичен.

Ако нямате опит по отношение на процесите на себепознание, ако никога не сте били на астролог, психолог и не сте получавали никаква обратна връзка за вашата личност, то моят метод не е подходящ за вас. Той не е подходящ за започване на подобен процес, а за задълбочаване, затова се изисква известна осъзнатост и подготовка.

Аз вярвам, че всеки носи истината в себе си и ви помагам да стигнете до нея, а не ви давам отговор.

Моят метод е подходящ за хора, които са готови да се обърнат към себе си и да потърсят отговора в себе си и да се свързват със собствената си истина, знаейки че този процес може да е емоционално болезнен, но пък много лечебен. Обикновено това са хора между 29та и 59та си година.

Всъщност лечебният процес се свързва единствено и само със осъзнаване. Когато човек осъзнае откъде идва проблема, какво го предизвиква и как може да бъде преустановен този процес, то той е на крачка от окончателното решаване на проблема.

В консултациите вие водите, вие определяте темата, проблема, ситуацията, която ви вълнува, а аз ви подкрепям в стигането до решението. С други думи вие идвате да говорите с мен, а не да слушате.

Ще ви дам обща схема как протича терапията при мен. Разбира се, при някои хора този процес може да е по-бърз, а при други много по-бавен.

Метод на работа

Първата консултация

На първата консултация се разглежда родовата ви енергия, като анализа се съчетава с информация от рождената ви астрологична карта. Преценява се какви са важните за вас теми, над които предстои да се работи.

Приемете, че тази консултация е пробна и се преценява дали има потенциал за бъдеща съвместна работа. Тази консултация е опознаватателна и за двете страни.

[

Втора консултация

Пристъпва се към енергийните медитации – метод разработен от мен. На базата на този метод се виждат и усещат първоизточниците на проблема. Възможно е да се стигне и до лечение на проблема, ако има готовност при човека. Лечението се случва чрез осъзнаване.

На тази среща се запознавате с енергийните медитации. Ако това не е вашият метод, това е и последната ни среща. Ако това е вашият метод, тогава решаваме какви теми да терапевтираме в дългосрочен план. 

\

Трета консултация

Стига се до лечение на проблема, след като е бил осъзнат, разгледан и обсъден. След втората консултация обикновено се изработва индивидуален план за работа.

Четвърта консултация

Тя може да бъде прогностична, може да говорим за предстоящи събития, които ви вълнуват. Може да е свързана с децата ви или родителите ви. 

Задължително е преминаването през първите две консултации. Тогава се и разбира дали ще работим заедно или не. След това се работи по индивидуален план.

Изследване на родовата енергия

От срещите с вас разбрах, че астрологията може да е полезна до един момент, давайки необходимата информация, но след това идва и моментът на осъзнаване и отработване на тази информация, за което ще мога да съм ви полезен.

Живите консултации са насочени към изследване на родовата ви енергия. Това е първата важна крачка, преди да преминем към астрологията, Понякога заплитанията, които идват от рода и семейството, са толкова големи, че рождената ви карта може и да не работи.

Живата консултация е препоръчителната първа стъпка от нашето запознанство. Ако не ви е удобно да дойдете на жива среща в София, то можем да говорим и по скайп.

Моята работа не е предсказателна. Аз говоря за тенденции, а не за събития, именно защото вярвам в мъдростта на вашата душа и не бих искал да я лишавам от възможността й за избор. Вярвам, че мога да ви подскажа как да използвате енергията на момента, а не да ви кажа какво ще се случи и по този начин да ви огранича като избор.

Ще обсъждаме как да отработите собствената си енергия, как да преминете през живота си по-лесно и как да сте по-щастливи.

Приемете работата ми като психологическа помощ, която се базира на астрологията, а не на гадание.

За повече информация и записване можете да използвате xyli.therapy@gmail.com , както и страницата във фейсбук https://www.facebook.com/xyli.astro/ .

Очаквам ви и до скоро!

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto