Хули Терапия

Енергийното лечение – моят метод

Много години минаха, откакто започнах да се занимавам с езотерика. Имаше известно лутане преди отново да се намерим с астрологията, в този живот, и да си я припомня. 

След като си я припомних, усетих, че в астрологичното тълкуване може да има много дълбочина и да се крият много големи отговори, а не просто да се използва за положително или заклеймяващо прогнозиране на събития, за които хората изобщо не са готови. 

С други думи в астрологията има много повече дълбочина и смисъл от шутовската и предсказателна роля, която й е дадена. 

С времето осъзнах, че цялата родова система се вижда в рождената карта. Може да се получи подробна информация как е протекла мъжката енергия в родовата система, женската, какво се е случило в любовен и интимен план, има ли рани по родовата системи и какви. 

Ние всички сме свързани с родовата си система и носим част от нея, част от всеки един представител на рода ни. 

В някакви аспекти в нас се отразява целия ни род както с позитивните си качества, така и с трудностите, през които е преминал всеки негов член. 

Осъзнах, че всеки човек се ражда в родовата си система от любов и с желание да помогне на другите членове. Всеки един нов член на рода и семейството носи ново, уникално познание, с което може да е полезен. Да, често това познание се забравя и човек губи себе си, след като премине през възпитанието на родителите си и на обществото, но това познание винаги е там, то може да е забравено, защото погледът да е в друга посока, но то е там  и чака да бъде осветено т.е. да му се обърне внимание. 

И така към класическото астрологично тълкуване аз добавих и анализа на родовата енергия. Този анализ дава много точна информация каква енергия е достигнала до вас, какви качества, но и какви трудности. Познавайки родовата си система, човек разбира и по-добре истината за себе си. 

С анализа на родовата система се включи и стъпката „осветяване на проблема“ т.е. осъзнаване и разбиране на това от къде идва този проблем, какви е историята му, как се е стигнало до нея и след като това е ясно, човек може много по-лесно да се справи с него. 

Така стигнахме и до третата стъпка в работата ми. Тя е свързана с енергийните медитации. Аз вярвам, че подсъзнанието винаги знае всичко и постоянно носи цялата информация за нашия настоящ живот, минали опитности и бъдещи събития. Подсъзнанието ни винаги е свързано с колективното земно и много добре знае кои сме, какви сме и защо ни се случва това, което ни се случва. 

Енергийните медитации са разговор с подсъзнанието, в който аз съм просто фасилитатор или помощник, но информацията я давате на себе си. Тази информация е от вас за вас, аз просто ви помагам да стигнете до нея. 

В тази стъпка човек много ясно и точно осъзнава каква е ролята му в родовата система, каква е мисията му, защо е избрал да се роди в това семейството, какво му дава този факт. 

Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации. 

Тези стъпки водят и до същината на работата ми – енергийното лечение. То се случва след като човек се е запознал с потенциала на рождената си карта, след като е осъзнал каква част заема от родовата си система и след като си е позволил да потърси причината за случването в подсъзнанието си.  

Тогава се стига и до енергийното лечение. При всеки човек то протича по напълно различен начин. Случва се по начина, по който самият човек има нужда. Лечението се случа чрез осъзнаване на проблема, разбиране на проблема, приемане на проблема, примирение с проблема и интеграция на проблема. 

Едно лечение не може да се случи успешно, ако не осъзнаваме проблема, ако се борим срещи него и не го приемаме. Това се дължи на простия факт, че всичко, което ни се случва в живота, е отражение на нашия собствен свят и когато разберем и излекуваме раната в себе си, то проблемът сам изчезва. Тогава ние сами сътворяваме енергийното лечение. 

На срещите, които провеждам вие идвате да говори с мен за проблемите, които имате, а не да слушате какво ви казвам аз. Затова методът ми е по-близо до психотерапията, отколкото до класическата астрологична консултация.

 

Същността на метода:

Сами разбирате, че това е терапия, а не еднократна среща. Дори бих подчертал, че еднократна среща е напълно излишна и ненужна както за вас, така и за мен. 

Този метод изисква посвещение и изисква да сте подходящи за него, което често се превежда като да сте готови за него и да имате искрено желание да минете през него. Разбира се, тъй като аз водя този метод, би било добре нашите енергии да се съчетават по един хармоничен начин, тъй като аз съм неделима и важна част от енергийния процес. Поради тази причина самият аз не мога да предложа този метод на всеки. 

Самият метод е несравнимо полезен за правилните хора и дава такива резултати, които не могат да бъдат постигнати чрез други методи. Резултатите са феноменални.

За неправилните хора е нещо между напълно загубено време и ненужна информация до пълно отвращение, ярост, обида и усещане за загубено време и ненужно пропилени пари. 

Аз правя много сериозна селекция преди една консултация, която включва въпросник, с цел да усетя кои са правилните хора за метода, но винаги има единици, които минават между капките. 

Затова, ако не сте сигурни дали това е вашият метод, то помислете докато не станете сигурни, а ако все пак решите да го изпробвате, то не се сърдете, ако не е подходящият за вас. Вземете това решение, което усещате, че е правилно.

За кого е подходящ този метод?

Този метод е подходящ за всеки човек, който не се страхува да се изправи пред истината за себе си, да се обърне към себе си и с моя помощ сам да я открие.

Аз силно вярвам, че независимо колко положителни и колко отрицателни неща четете за моята работа и моя метод, правилните хора ще получат пълното и непоклатимо усещане, че трябва да се видят с мен и искат да минат през този метод. Затова доверете се на усещанията си

Ако усетите моят метод като част от вас и той ви притегли, това е истината. Ако не го усетите, би било излишно и да пробвате.

За кого не е подходящ този метод?

 • за тези, които искат хороскоп
 • за тези, които искат да им гледам по картата
 • за тези, които искат да им гадая и прогнозирам
 • за тези, които са пратени от една приятелка
 • за тези, които искат да чуят нещо
 • за тези, които имат нужда от чиста психо терапия
 • за тези, които имат нужда от класическа астрологична консултация 
 • за тези, които не знаят какво искат, но много силно искат нещо
 • за тези, които искат да пробват какво точно ще им кажа
 • за тези, които са дошли от любопитство
 • за тези, които очакват да им реша проблема на една консултация
 • за тези, които искат да взема решение вместо тях, но всъщност твърдят, че искат съвет
 • за хора с диагностицирани или не диагностицирани и все пак протичащи психологични разстройства
 • за тези, които нямат представа какво четат в момента 
 • за тези, които намират терапията за неприемлива методологично или финансово.

Ако се разпознавате дори само в една от точките, то моят метод на работа не е за вас. Няма смисъл да опитвате. Еднократна консултация е напълно излишна както за вас, така и за мен.

Ако все пак искате да опитате, на всяка цена, защото сте упорити и или така сте си решили, то не се разочаровайте, ако информацията, която получите от мен е напълно излишна, ненужна, глупава и не за вас.

.

Интервю Енергийно Лечени

Здравей, Хули! Разбрахме, че имаш нов метод на работа, който се нарича „енергийно лечение“. Би ли дал повече информация?

Точно така. Ще се радвам да разкажа как стигнах до него. В началото беше само астрологията, която упражнявах по класическия начин – анализи на личността и прогнози. След време си дадох сметка, че някои от описанията не отговаряха на хората, независимо, че картите им бяха точни. След това видях как редица прогнози не се изпълняват. 

В първия случай осъзнах, че родовата енергия и товара, който носим от предците си, са много по-големи от нас и за много хора е трудно да бъдат себе си, да усетят себе си. За жалост има хора, които живеят така цял живот – никога не разбират какво означава да си себе си, а оттам и не познават щастието. Те просто следват чужди програми и се опитват да намерят щастието в тях. 

Във втория случай видях как хората отказват да изпълняват собствената си воля и затова прогнозата не им се случва. Те искат някой да им каже, те да следват, друг да направи избор за тях. 

Затова ли има хора, които казват, че астрологията не им познава?

Точно така. Астрологията винаги е точна, но не ви познава. Човек, който очаква да му познаят, всъщност иска някой да направи избора за него. Много астролози правят този избор да клиентите си и ако те го последват, тогава астролога им е познал, ако не го последват, не им е. Всъщност има панически страх да се вземе решение и да се упражни собствената воля, а оттам има и много блокирана енергия, много страхове и една трайна липса на щастие в живота на човека. 

Да се върнем към енергийното лечение. Моля те, продължи!

В класическия астрологичен метод на тълкуване има елемент на фатализъм. Отиваш при астролог и той ти казва редица неща по картата ти. Позитивните те радват, без да си даваш сметка дали точно се отнасят до теб. Не съм виждал човек, на когото да кажеш, че има лидерски умения и той да не се радва. Ако ги няма сега, то просто не ги е развил още. Негативните неща плашат и отблъскват всички и те не искат да се свързват с тях. 

Всъщност вашата рождена карта е плана, който вие сте направили за настоящия си живот. Астрологът просто ви го припомня. От вас зависи да си спомните защо сте избрали всичко това, какво развива това във вас и какво ви дава. 

Всичко това е превърнало масовата астрология в цирк, който има за цел да дава мистика и забавления в скучния живот на хората. 

За себе си разбрах, че това не е моят път. 

Така ли? Какво разбра? Какъв е твоя път?

Разбрах, че в живота има логика и последователност. В астрологията също. Те не се търсят, защото истинският анализ и истинската прогноза не винаги се харесват, те плашат. Хората вярват в астрологията, само ако нелепо им предсказва позитивни неща, но не вярват в нея, когато са негативни. 

За себе си разбрах, че искам да разбера защо човек има тази карта, откъде идва, защо не се свързва с нея, защо не е в живота си?

Отговорът дойде сам. Той се крие в родовата система и енергията, която достига до човек от неговите предци. Понякога тази родова енергия е по-силна от индивидуалната и човек не може да се свърже със себе си – нищо в картата му не отговаря, може би само позицията на Сатурн. 

Защо точно Сатурн?

Защото Сатурн отговаря за социалния договор, за връзката с обществото и рода, за тази енергийна договореност, с която душата идва в този живот. 

Какво може да се направи, когато родовата енергия е така силна? Има ли решение?

Разбира се, че има, но и то предполага да упражним собствената си воля. Означава да решим да разберем откъде идваме, какво носим от родителите си, от бабите и от дядовците, какви качества, но и какви проблеми и след като сме наясно със себе си, да интегрираме тази информация в себе си. 

Това, което много пречи на хората е, че не знаят истината за себе си. Те следват колективната истина – това, което обществото им казва. Често тя звучи така : „Ти си аптекарка, здрава, права, имаш мъж и деца, защо си депресирана? Толкова ли си егоистична и неблагодарна?“ В личната истина на тази жена може би нито аптеката, нито децата, нито мъжа са щастие, но тя няма връзка със себе си и не знае какво е щастие за нея. Тя следва това, което обществото й казва за щастие. 

Когато знаем какво носим от предците си, знаем какъв ресурс имаме, но и какви уроци носим от тях. Ако знаем точно какъв ни е урока, какво е предизвикателството, ще можем да намерим и най-добрата помощ, подкрепа и сътрудничество да се справим с него. 

В какво точно се състои енергийното лечение?

В осъзнаване на истината за себе си. В процеса използвам астрологията за основа, преминавам през интервю за родовата енергия и накрая стигаме до енергийните медитации, които носят осъзнаването или лечебния ефект. Те представляват игрови разговор с подсъзнанието. 

Какви са обикновено пречките пред енергийното лечение?

Пречката е само една и това са страховете на хората. В човешката природа има един проблем, който може и да бъде качество, зависи как се разглежда и това е навикът. Човек трудно променя навика си. Дори и да е тежка ситуация, която буквално го убива, той остава с нея, защото се чувства сам, защото се страхува да промени познатото, защото мисли, че няма подкрепа. 

Подкрепа винаги има, но тя не се раздава, а човек моли за нея. Молбата за подкрепа и помощ е като енергийно разрешение да се помогне на този човек. Ако го няма, то всички знаем историята за не пожеланото добро. 

За кого е подходящ този метод?

Подходящ е за хора, които усещат, че искат да се променят, мотивирани са и искат да се свържат със себе си и със собствената си истина. Това са хора, които не се плащат от страховете си, мотивирани са да ги преодолеят и не се страхуват да се обърнат назад към рода си и да разберат по-добре кои са самите те, откъде идват и какво носят. 

Подходящите хора усещат, че трябва да се срещнат с мен и имат много конкретни, точни и ясни изисквания и очаквания. 

Кои са неподходящи за този метод?

Голяма част от хората не припознават този метод за техен. И това е нормално. Аз не работя с всички. Те искат класическо астрологично предсказване т.е. „ти ми казваш- аз слушам избирателно и ти давам оценка дали ми харесва или не“. Това поведение прави голяма част от астролозите факири, които лавират и се нагаждат според очакванията на човека, но така угаждайки, се отдалечават от истината. Астрологията не е позитивно програмиране и не бива да се използва за такава, защото се губи истинността.  

Този метод  неподходящ и за тези, които очакват, че аз ще им реша проблемите. Имаше една гениална мисъл, с която се идентифицирам. Правилното лечение е това, което помага на човек сам да се излекува. Всъщност това е и моята работа. 

Бих дал съвет на хората – никога не сравнявайте консултациите си. Това, че за някого моята консултация е било несравнимо грандиозно преживяване с много осъзнаване, не означава, че и за вас ще е така. За вас може да е разтърсващ кошмар, особено ако никога не сте се замисляли над живота си и не мислите, че носите връзка с предците си.  

Поради тази причина не бързайте, докато попълвате въпросника, на чиято база преценявам дали да предположа консултация или не. Също така запознайте се подробно с характера на работата ми. Моят метод е това, което предлагам и той не винаги е това, което очаквате. 

На финал, би ли споделил какво е твоето послание за хората?

Моето послание е, че щастието е едно индивидуално преживяване, което се базира на собствената истина. Човек живее в собствената си истина, когато има връзка със себе си. Осмелете се да сте себе си!

Хули Терапия

"Аз вярвам, че истинското лечение се случва, когато на човек му се позволи сам да се излекува и е просто подкрепен в този процес. С тази цел са измислени и енергийните медитации."

© 2023 Xyli Leonis | Bulgaria

Developed by Liatto