Прогноза

08-14 Октомври

 

Това е седмицата на баланса. Колкото по-балансирани бъдем, толкова по-щастливи ще сме. Ако залитнем в някоя от крайностите, тогава можем да очакваме и крайно поведение от другите.

Това е седмицата и на нашата среща, посветана на майката. Нямам търпение да се видим в петък и събота и да стартираме цикъла “Пре:програмиране”. Искам да ви напомня, че от тази седмица започва и записването за вотрата стъпка от цикъла “Баща ми в мен”. За повече информация пиште на events.xyli.leonis@gmail.com

 

Овен –седмицата ще изисква да сте много по-съобразителни, отколкото личните ви възможности позволяват. Просто, ако не бъдете, ще се сблъскате с много сериозни конфликти, с които няма да можете да се справите сами. Във всяка една сложна ситуация, подавайте ръка за помощ.

Телец – много сериозно трябва да се замислите над темата за парите в живота ви. Сега е идеалният момент за финансова ревизия и за поставяне на нови цели в това направление. Ако ви липсват пари и не са ви достатъчно, то потърсете вариант, в който ситуацията да се подобри в близко бъдеще.

Близнаци – седмицата дава много объркани емоции. Ако имате възможност да седите на страна от ситуации, свързани с ревност и манипулация, то направете го, защото докато мислите, че вие сте манипулатор, ще разберете, че вие сте манипулирания.

Рак – липсата на топлина в отношенията може да ви се стори много груба и да искате да се затворите в себе си. Възможно е да обвинявате външния свят, но ще е много по-ценно да се обърнете към собствения си свят и да разберете на какво се дължи тази уязвимост, която проявявате.

Лъв – седмицата ви дава голяма социална мекота, която ви съветвам да следвате. Сега са важни другите в живота ви, а егото ви може да бъде поставено на заден план. Не е необходимо сами да се изтъквате, ако заслужавате, то другите ще ви оценят точно както искате.

Дева – темата за уреждането на всички въпроси, свързани с администрацията, излиза на преден план в живота ви. Оправете документите си, наследствени въпроси, бракоразводни дела, документи, свързани с децата ви. Седмицата ще изисква да подредите ежедневния си живот.

Везни – сега ще бъдете в силата си. Ще бъдете преценяващи, рационални и много точни в избора си. Възползвайте се от тази хубава енергия и направете такива избори, които да подобрят живота ви и да ви накарат да се чувствате много по-щастливи.

Скорпион – лесно ще губите търпението си и можете да избухвате до крайност. Хората около вас много силно ще ви дразнят. Този процес ще ви накара да се обърнете към себе си и да разберете, че ви липсват конструктивни граници в общуването с другите, които вие самите трябва да поставите.

Стрелец – тази седмица ще ви накара много сериозно да стъпите на земята и да спрете да витаете в облаците. Имате нужда да сте зрели и отговорни, защото хората в живота ви ще имат нужда от вашата подкрепа. Оставете веселото и безгрижното лице да почива за една седмица.

Козирог – ако не намерите баланс между това да сте търпеливи и съобразителни и това да налагате себе си, ще залитате в големи крайности, които ще ви карат да сте особено груби и невъздържани. Само от вас зависи да укротите себе си, другите няма да могат да се справят.

Водолей – сега е идеалният момент да помолите за тази помощ, от която се нуждаете. Тя ще ви бъде оказана и ще можете да се справите по-лесно и успешно със задачите, които сами сте си поставили. Максимата, че задружна дружина, планина повдига, ще е много характерна за вас.

Риби – трудно ще се справяте в споровете и в откритата комуникация. Някак си другите ще ви доминират и няма да можете да защитите себе си. Вашата емоционална същност няма да може да се справи с логичните доводи. Или приемете ситуацията каквато е, или се оттеглете, поне докато объркването премине.